Tarih: 10.06.2015 17:30

Besni İdmanyurdu Spor İlk Yılın da Büyük başarı Elde Etti

Facebook Twitter Linked-in

Kulüp yönetiminden Efkan Efe ve Ufuk Yıldırımsarısı’nın yapmış olduğu açıklamada 2. Amatör Lig’de 10 puan toplayarak lig sıralamasında ikinciliği garantilediklerini söyledi.

Yönetim üyelerinin yapmış olduğu açıklamada “Yaklaşık 6 ay önce gençlerimizi spora yöneltmek ve Besnimizi en iyi şekilde tanıtmak için kurulan bu spor kulübü futbol takımımız oynadığı 5 maçtan 3 galibiyet 1 beraberlik ve şanssız bir şekilde 1 yenilgi alarak 5 maçta 10 puan toplayarak 2.amatör ligde grupta ikinciliği garantilemiş olup şampiyonluk şansı sürmektir.

Futboldaki amacımız kulüp olarak profesyonel  liglere çıkıp ilçemizi Türkiye’nin her yerinde tanıtmaktır. Bu amacımızdan da asla vazgeçmeyeceğiz önümüzdeki sezon yeni yapılacak olan transferler ile futbol takımımız daha çok güçlenecektir. Kulüp olarak sadece futbol ile bağlı kalmayıp salon sporlarına da ağırlık vermekteyiz.

Geçen hafta Besni’de düzenlenen masa tenisinde kulübümüz hem erkek takımı hem de bayan takımı ile turnuvaya katılıp derece yaparak Adıyaman’da ki turnuvalarda ilçemizi temsil ederek il 2.cisi olma  başarısı göstermiştir.

Besni İdmanyurdu spor Kulübü olarak bize inanan güvenen ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederiz. Sporcu arkadaşlarımıza da teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —