Tarih: 04.10.2024 21:17

Besni Devlet Hastanesine atanan 2 hekim göreve başladı

Facebook Twitter Linked-in

Sağlık bakanlığı tarafından düzenlenen 118. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile Besni Devlet Hastanesine atamaları yapılan İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ertan Uğur Gölbaşı ve Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı Dr. Gözde Başkara hasta kabulüne başladı.

Dr. Gözde Başkara kimdir? 

1992 yılında Adıyaman'da dünyaya gelen Gözde Başkara lise eğitimini Adıyaman Anadolu Öğretmen Lisesi'nde tamamladı2010 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanan Başkara 2019 yılında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanlığına başladı.Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen 118.Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile ataması gerçekleşen Gözde Başkara Besni Devlet Hastanesi'nde göreve başladı.

Dr. Ertan Uğur Gölbaşı kimdir?

1994 yılında Adıyaman’da  dünyaya gelen Ertan Uğur Gölbaşı lise eğitimini Adıyaman Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. 2012 yılında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Gölbaşı, sonrasında eğtimine Antalya Akdeniz Tıp Fakültesi’nde devam etti. 2019 yılında Mersin Üniversitesi’nde İç Hastalıkları uzmanlığına başladı. Sağlık bakanlığı tarafından düzenlenen 118. Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası ile ataması gerçekleşen Ertan Uğur Gölbaşı Besni Devlet Hastanesi’nde göreve başladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —