Tarih: 29.03.2014 01:03

Besni Besni Olalı, Böyle Çoşkulu Miting Görmedi!

Facebook Twitter Linked-in

Saadet Partisi seçim bürosu önünde yapılan konsere Besnili halk sanatçıları Tuncay Okutan, Haydar Öztürk, Karageçili Selahattin, İsmet Yalçın, Abuzer Eşim, Mehmet Taşdemir, Seydi Ural, Ali Buzcu, Kidişli Seydi Vakkas ve İzollu Mehmet katıldı.


Yaklaşık 6 bin kişinin katıldığı halk konserinde birbirinden güzel parçaları seslendiren halk sanatçıları mitinge katılanlara müzik ziyafeti sundu.


Konsere katılan sanatçılar yaptıkları konuşmalarda ise Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı İbrahim Öztürk’e tam destek verdiklerini belirttiler.


Konserde konuşan Saadet Partisi Besni Belediye Başkan Adayı İbrahim Öztürk, konuşmasında şu ifadelere yer verdi.


“Yolun sonuna yaklaşıyoruz bugün şerife günüydü yarın şerife günü Allah’ın izniyle Pazar günü bayram olacak. Ben iki ay öncesinden beri şunu söylüyorum. Bu seçim hanımefendiler, çocuklarımız ve gençlerimizin seçimi olacak. Bu hanımefendi kardeşlerimiz olduğu sürece Allah’ın izniyle sırtımız yere gelmez.


Biz, Büyük olan Cenab-ı Hakk’ın daha sonrada Besnili hemşerilerimizin hizmetkârıyız. Besnimizin bütün dertlerini ve sıkıntılarını birer birer çözeceğiz. Eğer istikametin doğruysa, bunun yegâne yardımcısı Cenab-ı Hakk ise sonrada halk sahipleniyorsa, elbette ölsekte bu yoldan, dönmeyeceğiz.”dedi.


Öztürk, Emniyet Mensuplarının seçim boyunca yoğun bir şekilde asayişi sağlamakla uğraşmasından dolayı çektikleri sıkıntılardan dolayı özür diledğini ve şükranlarını sunduğunu ifade etti.


Öztürk, konuşmasının devamında ise “Bir yalan furyası var, akşam bir araya geliyorlar. Vatandaşa gitmeyi, proje anlatmayı, kendisini anlatmayı bilmezler, dayatmalarla işi çözmeye çalışırlar.


Bundan 4 gün önce de bir araya geldiler ve seçime kadar ne yalan üretelim, vatandaşın kafası bulansın vatandaş tedirgin olsun ve bize gelsin.


Ucuz politika, ucuz hesaplar kepazelikler nereye kadar giderse gitsin biz onların hepsini kovalayacağız ve 30 Mart’ta sandıklar açıldığında bu ucuz hesaplar hepsi bitmiş olacak, halk galip gelecektir.


Bize İbrahim Öztürk, Saadet Partisi oylarını bir başka partiye aktaracak diyen o yalan ve kepazelik furyası, hanım efendileri de kandırmaya çalışıyorlar, Saadet Partisi bir başka partiye geçecek diye kandırmaya çalışıyorlar.


Bu yalan furyası bazı evlere giderek “oyunuzu kime vereceksiniz?” diye soruyorlar, karşılığında ise İbrahim Öztürk diye cevap verenlere “İbrahim Öztürk’te bizden ampule oy verin” diye kandırmaya çalışıyorlar. İnsanları kandırarak bu ucuz hesaplar Allah’ın izniyle, Besni halkı tarafından elinin tersi ile yitilecektir.


Oy aktaracak bir parti varsa, buyursun biz buradayız aktarsın. Burada köylerden toplama adam yok, burada saf Besni seçmeni var. Metrekare üzerinde hesap edildiğinde burada 6 bin kardeşimiz var. Bunu iki ile çarptığımızda 12 bin eder.


Biz kimsenin eksiklikleri üzerine, yaptıkları üzerine senaryo üreterek siyaset yapmadık, yapmayız. Gücün yetiyorsa para dağıtmaya çalışmadan, yıllarca bu insanlarımızı unutacaksın, seçime geldiğinde bu hemşerilerime erzak, para vermek aklına gelecek!


Al parayı, al paketi vur tokatı. Sakın ola paket verirlerse almamazlık etmeyin, para verirlerse almamazlık etmeyin o para zaten sizin hakkınızdır. Paketleri ve paraları alın ama o parayla, paketi veripte, insanların duygularıyla küçük dünyalarına müdahale etmeye çalışanlara da sandıkta gereken cevabı vereceğiz.


Bize tabansız diyenler var, İbrahim Öztürk’ün tabanı yok, Saadet Partisi’nin tabanı yok diyorlar. Siyasetin anahtarı insandır. Eğer Besni halkı kapıyı açarsa taban gümbür gümbürdür.  


Hastanedeki de, postanedeki de, devlet kurumunda çalışan kardeşlerimizde hepsi bizim hemşerilerimiz ve kardeşlerimizdir.


Yarın saat 15.30 ile 16.30 arasında final mitingimiz var. Yarın hepinizi bu mitingimize bekliyorum.


Bir dönem görev yaptık, Allah bir tecrübe lütfetti. Yeni dönemde İnşallah hizmete doyacaktır. Fakat, sandıklar açılana kadar hiçbir şekilde rehavete kapılmayacağız. Sandıklar açılana kadar ciddi bir mücadele ortaya koyacağız.” Dedi.


Konuşmanın ardından konser Ulusal ses sanatçısı Tuncay Okutan’ın sahne almasının ardından sonra erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —