9312,13%-0,1
38,28% -0,01
43,50% 0,39
4091,60% -0,14
6690,48% 0,00
Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Mühendislik Fakültesi kampüs alanında düzenlenen şenliğe İlçe Kaymakamı Çağlar Partal, Belediye Başkanı Reşit Alkan ve çok sayıda vatandaş ile çocukları katıldı.
Etkinlik öncesi Besni Belediyesi tarafından çocuklara ücretsiz uçurtma ve pamuk şeker dağıtımı yapılırken yüz boyama etkinliği ise renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinlikte aileler çocuklarıyla birlikte uçurtma uçurarak doyasıya eğlendi.
Şenlikle ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Reşit Alkan; “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir etkinlik düzenledik. Tabi etkinliğin yoğun olabileceğini hesap ettik ama köylerden de gelineceğini düşünemedik. Bundan dolayı uçurtmasını alamayan, uçuramayan çocuklarımızdan özür diliyoruz. Bu bir acemilikti gelecek yıl inşallah daha organize olacağız. Daha kapsamlı, daha geniş bir uçurtma şenliği düzenleyeceğiz. A
Etkinliğimizde aynı zamanda yüz boyama ve pamuk şeker ikramı vardı, onlarda bir problem olmadı ama uçurtmada birtakım sıkıntılar oldu, bundan dolayı özür diliyoruz ama bir dahaki sefere telafisini yapacağız.
Tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum, bir dahaki sene inşallah burada buluşmak dileğiyle” dedi.