Tarih: 26.07.2024 13:49

BESNİ BELEDİYESİ ŞİRE PAZARINA VANTİLATÖRLER YERLEŞTİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Dün gece saat 03.00 sularına kadar vantilatörlerin yerleştirme işlemlerini gerçekleştiren Belediye Ekiplerinin çalışmalarını Belediye Meclis Üyesi Cüneyit Yaşar da yakından takip etti. Ekipler, pazar yerinin en yoğun olduğu günlerden olan Cuma gününe yetiştirilmesi için yoğun mesai harcarken sabah saatlerinde şire pazarına gelen esnaflar ise vantilatör sürprizi ile karşılaştı.

Yapılan hizmetten dolayı Besni Belediyesine teşekkür eden esnaflar Pazar yerine bu hizmetin gelmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. 

Şire Pazarı esnaflarından Adem Tekin; “Biz Pazar yeri esnaflarından Atabey Çay Ocağı olarak belediyenin yaptığı hizmetlerden memnunuz. Şuan vantilatör taktılar, bizim de böyle bir talebimiz vardı. Bu talebi en kısa sürede yerine getirdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Esnaf Mehmet Çimen ise hizmetten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek şunları söyledi; “Pazar yerimize takılan vantilatörlerden dolayı memnunuz. Daha iyisi de olabilir, eksikleri varsa da genel anlamda güzel bir hizmet. Belediyemiz bu konuda güzel çalışmalar yapıyor. Gerek temizliği, gerek tertip ve düzeni açısından çaba gösteriyorlar, gayet memnunuz” 

Vantilatörlerin takılış yerlerini eleştiren esnaf Ali Sevinç ise; “vantilatörler sadece pazarın belli yerlerine faydası oluyor, takılış itibariyle yerleri yanlış. Ama sayıları artırılacaksa şuan bir şey deme şansımız yok. Ama dört adetle kalacaksa takılış yerleri yanlış , hava sirkülasyonu olmuyor, pazarın dört girişine takılsa hava sirkülasyonu olur. Tabi ki yapılan işin kesinlikle kötüsü olmaz kim ne iş yapıyorsa eline sağlık” dedi.

Esnaf Necmettin Ürkmez ise; “Besni Şire Pazarında 30 yıldır esnaflık yapıyorum, başkanımız Pazar yerimize vantilatör getirmiş, çok da iyi yapmış, vatandaşın rahatlığı için çok iyi olmuş” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —