Tarih: 16.01.2015 00:52

Besni Belediye Spor 4, Kahta Spor 4

Facebook Twitter Linked-in

Adıyaman 1. Amatör Küme A grubunda mücadelesini sürdüren Besni Belediye Spor bu hafta sahasında Kahta Spor’u konuk etti.

Maçın 35. Dakikasında kalesinde şanssız bir gol görerek 1-0 mağlup duruma düşen Besni Belediye spor, bu golden sonra daha da hırslanarak gol aramaya başladı. Sonuca ulaşamayan ekibimiz defansın yaptığı bir hatayla 2. Golü kalesinde gördü ve ilk yarıyı 2-0 geride kapattı.

İkinci yarı iki takımda oyuna dengeli başladı. Rakip takım yaptığı ataklarla 3. Gölü bularak durumu 3-0’a getirdi. Maçı bırakmayan Belediye Spor, 63. Dakikada Umut’un golüyle yeniden dirildi. Artık rakip sahaya gömülen ekibimiz sol kanattan maçın 75. dakikasında Faruk’un geliştirdiği atakta top Okan’la buluştu ve Okan kaleyi düşünmek yerine topu Mehmet Maviş’e aktardı ve top ağlarla buluştu skor 3-2 oldu.

Atak üzerine ataklar geliştirerek mükemmel bir oyun ortaya koyan ekibimizde sahneye çıkan Fatih Avcı güzel bir son vuruş yaparak skora denge getirdi.

Bu golden sonra rakip takım atak yapmaya başladı bir de penaltı kazandılar.

Oyuncularımızdan Şükrü kırmızı kart gördü. Oyuncular haksız bir karar olduğunu düşünerek hakeme itiraz etti ve itiraz sonucunda Ömer Uludağ’da kırmızı kart görerek takımı sahada 9 kişi bıraktı. Rakip takım penaltıyı değerlendirerek tekrar öne geçtiler.

Takımımız 9 kişi kalmasına rağmen sahada varlığını göstermeye devam etti. Sol kanadı iyi kullanan Faruk Canpolat pasını Mehmet Maviş’e aktararak golü yaratan isimlerden birisi oldu ve skora yine denge geldi. Mücadeleden başka gol çıkmayınca iki takımda 1 puana razı oldu.

Mac Kadrosu: Mehmet Bozak, Şükrü Yılmaz, Ömer Uludağ, Ramazan Sarıboğa, Emre Çoban, Mehmet Maviş, Faruk Canpolat, Okan Çelikaslan, Zafer Doğan, Fatih Avcı, Umut Taş

Yedekler: Mahmut yılmaz, Burak Buldum, Şahin Balkesen, Hakan Efe, Eren Figenergül




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —