Tarih: 20.11.2014 16:01

Besni Belediye Spor 1, Sarı Harman Spor 3

Facebook Twitter Linked-in

Maça çok iyi başlayan Besni Belediye Spor maçın henüz 2.dakikasında sağ kanattan Kaptan Sait’in kestiği ortayı çok güzel bir kafa vuruşu yapan Gökhan Takımı 1-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra karşılıklı geçen ataklardan sonra ekibimiz 3 net pozisyondan yararlanamadı.  İlk yarı bu skorla tamamlandı.

Maçın 2. Yarısının 54.dakikasında Gökhan’ın bomboş durumdayken yaptığı kafa vuruşu kalecinin kucağında kaldı 59.dakikada Faruk 2 savunma oyuncusunu çalımlayarak kaleciyle çok uygun bir pozisyonda topu auta attı.
61.dakika’da orta sahadan yapılan faulden 5 numaralı rakip oyuncu direk kaleye vurduğu şutta kalecinin çok uygun bir pozisyonda elinden sektirmesi sonucu top filelerde buluştu ve maça eşitlik geldi. 64.dakika’da Okan’ın ceza sahası dışında rakibine yaptığı faulden sonra 2. sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

 Bu dakikadan sonra 10 kişi maça devam eden Belediye Spor 75. dakikada rakip takımın kullandığı kornerden 9 numaralı oyuncu kafa vuruşu yaparak topu filelere yollayarak skoru 2-1 e getirdi. 90+2 de Besni Belediye Spor bütün oyuncuları gol bulmak için yüklenirken rakip takım kontra atakla kaleciyle karşı karşıya kalan 7 numaralı oyuncu aşırtma bir vuruşla maçın skorunu tayin etti ve maç 3-1 sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —