Tarih: 13.06.2024 18:58

BESNİ BELEDİYE BAŞKANI REŞİT ALKAN; “İLÇEMİZ İÇİN TAM KADRO SAHADAYIZ!

Facebook Twitter Linked-in

Besni Belediyesi Kurban Bayramı öncesi vatandaşların daha rahat ve sağlıklı bir şekilde bayram geçirmesi için şehrin birçok yerinde çalışma başlattı. 

Kurban Bayramı öncesi çalışmalarına hız kazandıran Besni Belediyesi’ne bağlı özellikle sahada görev yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçenin muhtelif yerlerinde çalışmalar gerçekleştiriyor.

Besni Belediyesi tarafından, Kurban Bayramı için mezarlık ziyareti yapacak olan vatandaşların, ziyaretlerini rahatlıkla gerçekleştirebilmeleri için mezarlık alanlarının yol ve bakımlarının yapılmasının ardından, şehir merkezinde yol ve kaldırımların onarım çalışmalarına başlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehir merkezinde ki onarım çalışmalarını gerçekleştirirken, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise park ve yeşil alanlarda ki bakım, onarım çalışmalarını gerçekleştiriyor. Aynı zamanda ekipler vatandaşların rahatlıkla vakit geçirebilmeleri için parklarda ve yeşil alanlarda haşere ve sinekler için ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Besni Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise görev alanlarında ki çalışmalarına hız kazandırarak, Kurban Bayramı’nda daha temiz bir çevre oluşturabilmek için çalışmaya devam ediyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, “ yakın zamanda gerçekleşecek olan Mübarek Kurban Bayramımız öncesi tüm ekiplerimizle, vatandaşlarımızın güzel bir bayram geçirmeleri için tüm ekiplerimizle çalışmaya devam ediyoruz.

Milli ve manevi duyguların en yoğun yaşandığı bayramlarımızda kıymetli hemşehrilerimizin de bayramı daha huzurlu ve rahat geçirebilmeleri adına yollarımızın ve kaldırımlarımızın onarım çalışmalarının yanı sıra, park ve bahçelerimizde bakım ve ilaçlama çalışmaları ile temizlik ekiplerimiz tarafından daha temiz bir çevre oluşturulması için çalışmaya ve şehrimizi bayrama hazırlamaya devam ediyoruz.

Bizler daha güzel bir şehir oluşturma gayreti ile çalışırken hemşehrilerimizden de ricamız, Kurban Bayramı’nda şehrimizin temizliğine önem göstermeleridir. Kurban kesimi için Belediyemizce belirlenen alanlarda dini vazifelerini yerine getirmeleri ve çevremizi temiz tutmalarıdır.” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —