Tarih: 19.04.2024 13:31

Besni Belediye Başkanı Alkan; “Vatandaşlarımıza Kolaylık Sağlamak İçin Çalışıyoruz.”

Facebook Twitter Linked-in

Besni Belediyesi Emlak ve Su Tahsilat Servisi ile PTT Mobil aracının çarşı merkezine gelmesini sağlayan Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, Besnili vatandaşların hizmete kolaylıkla ulaşabilmesini sağlamak için çalıştıklarını ifade etti.

Besnili vatandaşların su ve emlak borçlarını ödemek için Yenikente gitmek zorunda kalmalarının ardından, yıkılan Belediye binasının yerine yapılan prefabrik yapı Besni Belediyesi ek hizmet binası olarak kullanılmaya başlanıldı.

Konu hakkında açıklama yapan Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan, “Çarşı merkezinde yaşayan vatandaşlarımızın su ve emlak borçlarını ödemeleri için Yenikent’te bulunan birimlerimize yorulmamaları için emlak ve su tahsilât servisimizi Belediye binamızın yerine yapılan prefabrik yapıya taşıdık. Besnili hemşehrilerimize artık Yenikent ve Çarşı Merkezi olmak üzere 2 noktada hizmet verilecektir. Ayrıca talep üzerine hemşehrilerimizin yoğun olarak kullanabilecekleri bazı birimlerimizi de çarşı merkezine yönlendirilmesi için çalışmalarımız devam ediyor.

PTT Mobil Şube Çarşı Merkezinde Hizmet Vermeye Başladı.

Hemşehrilerimiz, çarşı merkezinde ki PTT binasının da yıkılması ile beraber Yenikent bölgemizde hizmet vermeye başlayan PTT şubemizin çarşı merkezinde de olmasını talep etmişlerdi.

Bizleri ziyarete gelen PTT Müdürü Aziz Arslan ile yapmış olduğumuz görüşme neticesinde vatandaşlarımızın taleplerini iletmemiz üzerine bizlerinde isteğini kırmayarak çarşı merkezine mobil şube kurulmasını sağlayan PTT Müdürümüz Aziz Arslan’a da ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

Beyaz Masa - Çözüm Merkezi Aktif Bir şekilde Kullanılacak!

Belediyemize gelen vatandaşlarımızın sorun, talep, öneri ve şikâyetlerine daha hızlı çözüm bulmaları amacıyla, belediyemiz bünyesinde bulunan Beyaz Masa – Çözüm Merkezimizi daha aktif bir şekilde kullanılmasını sağlamak üzere çalışmalara başladık. Hemşehrilerimiz belediyemize geldiklerinde Beyaz Masa – Çözüm Merkezimize şikâyet ve talebini iletecek ve birimlerimiz en hızlı şekilde gereken çalışmayı gerçekleştirecektir.”dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —