Tarih: 28.08.2024 14:33

BESNİ, BAL’A HAZIR

Facebook Twitter Linked-in

Besni Kaymakamı Çağlar Partal, Bölgesel Amatör Lig öncesi ilçe stadyumunda incelemelerde bulundu. Kaymakam Partal incelemeleri sırasında Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Besni 02 Futbol Kulübü ile diğer spor faaliyetlerine desteklerinden dolayı Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu’na teşekkür etti.

Besni 02 Futbol Kulübü Başkanı İbrahim Kılınç ile birlikte stadyumda son hazırlıkları inceleyen Partal Besni’de fiziki spor altyapısının iyi durumda olduğunu belirtti. 

Konuya ilişkin konuşan Partal; “Bu yıl Besni02 F.K. Bölgesel Amatör Lig’deki 3. Grup’ta mücadele edecek. Geçen yıl playoff sürecinde Besni‘nin daha üst liglerde mücadele eden bir takımı çok istediğini ve hak ettiğini gördük. Adıyaman birinci amatör kümedeki 10 maçlık playoff sürecinde takım maçlarını yoğun bir seyirci ile oynadı. Bu anlamda Besni‘de futbola ciddi bir ilginin olduğunu görmüş olduk. İç sahadaki maçlarda insanların heyecanla birlikte mutlu olduklarını gördük. Bu heyecan ve mutluluğa bizler de ortak olduk ve daha da artırmak için çalışmalara başladık. Nihayetinde de Besni02 Futbol Kulübü bu yıl BAL’da oynayacak. Besni fiziki spor altyapısı anlamında iyi durumda her türlü spor faaliyetlerinin yapılabileceği tesislerimizi ilçemize devletimiz kazandırmış. Kamu idarecileri olarak bizlere de bu tesislerin içini doldurmak düşüyor. Amacımız ilçemizde her kesimin bir şekilde sporun içinde olmasını sağlamak. Bu sayede sosyal bir hareketlilikle özellikle gençlerimizin iyi bireyler olarak yetişebilmelerini sporla desteklemek istiyoruz. Anlarını sportif faaliyetlerle doldurarak sağlıklı, mutlu ve özgüvenli bir şekilde yetişmelerini ve zararlı alışkanlıklar edinmelerine fırsat kalmamasını istiyoruz. Bu yıl BAL’da Besni02 F.K'nın tüm Besni’ye güzel maçlar izleteceğine inanıyoruz. Takımımızın bu yola çıkması ve başarı ile devam etmesinde büyük desteklerde bulunan Merinos A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erdemoğlu’na şükranlarımızı tüm ilçemiz adına sunuyoruz.

Sayın Erdemoğlu’nun desteklerinin daha da anlamlandırılabilmesi için tüm Besni’yi bu sürece sahip çıkmaya ve destek olmaya davet ediyoruz. Şuana kadar çok sayıda vatandaşımız bu konuda destek olacaklarını bizlere bildirdiler. Hiçbir kaynağın boşa gitmediği tüm süreçlerin şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılarak yürütüleceği bir anlayışla Besni02 F.K. yönetim kurulumuz süreci idare edecek olup bizler de kamu adına bu yönetimin denetleyicisi olacağız" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —