Tarih: 20.10.2024 19:46

BESNİ 02 FK SİVASGÜCÜ’NE FARKLI KAYBETTİ

Facebook Twitter Linked-in

LİGİN GÜÇLÜ EKİBİ SİVAS TEMSİLCİSİ 

Besni Şehir stadında oynana karşılaşmayı Besni Kaymakamı Çağlar Partal, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Arıcılar, kurum ve daire amirleri, STK temsilcileri, her iki kulüp yönetileri ve çok sayıda sporsever takip etti.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte her iki takım kontrollü oyunuyla birbirlerini yokladı. Geçen dakikalarda rakip Sivasgücü ataklarıyla Besni 02 FK kalesinde tehlike yaratmaya başladı. Maçın 33. Dakikasında buldukları golle skor avantajını ele geçiren Sivasgücü ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 

İkinci yarı daha baskılı bir oyunla başlayan Sivasgücü ikinci yarının başlarında bir gol daha bularak 2-0 öne geçti. Bu golden sonra oyunun kontrolünü tamamen ele alan Sivasgücü iki gol daha bularak skoru 4-0’a getirdi. Maçın son anlarında ise Besni 02 FK ile taraftarlar arasında gerginlik yaşandı. Teknik heyetin devreye girmesiyle gerginlik sonlansa da taraftarlar maçın bitişini beklemeden stadı boşalttı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca karşılaşma 4-0 Sivasgücü’nün üstünlüğü ile tamamlandı.

KULÜPTEN YAŞANAN OLAYLARA AÇIKLAMA

Maç sonu yaşanan olaylara ilişkin bir açıklama yayımlayan Besni 02 Futbol Kulübü yönetimi ligin henüz başı olduğuna dikkat çekerek taraftarlara destek çağrısında bulundu. 

Yapılan açıklamada; “Kıymetli Taraftarlarımız,  Evet, bugün sahamızda istemediğimiz bir sonuç elde ettik. Ama rakibimiz ilk 2 maçında 8 gol atıp kalesinde 1 gol gören bir takım. Tabii ki bunun arkasına sığınmıyoruz. Soğuk havaya rağmen tribünlere gelerek bizlere destek olan taraftarlarımız kadar teknik heyet ve futbolcularımız da galip gelmeyi istedi. Mütevazi bir kadromuz var ve inanın oyuncularimız ellerinden geleni yapıyor. Taraftarlık, skor ne olursa olsun takımın arkasında durabilmeyi gerektirir. Umutsuzluğa kapılmamalısınız.Ligin daha 3. haftası ve kalan maç sayısı 23. Bu takımın toparlanması için zaman var ve  bizler Yönetim Kurulu olarak teknik ekibimizle ve oyuncularımızla gerekli istişareleri yapacağız. Sizden takıma sonuna kadar destek çıkmanızı istiyoruz” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —