Tarih: 06.10.2024 16:32

BESNİ 02 FK LİGE GALİBİYETLE BAŞLADI

Facebook Twitter Linked-in

Besni şehir stadyumunda oynanan karşılaşmayı Besni Kaymakamı Çağlar Partal, İlçe Emniyet Müdürü Alpaslan Arıcılar, Belediye Başkan Vekili Cüneyit Yaşar, kurum ve daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda sporsever takip etti.

Karşılaşma öncesi Besni 02 FK Başkanı İbrahim Kılınç rakip takım başkanına çiçek takdim etti. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan karşılaşma da her iki takım kontrollü oyunuyla birbirlerini yokladı. Geçen dakikakalarda temsilcimiz bulduğu iki net fırsatı gole çeviremedi. Kıran kırana geçen maçın ilk yarısı 0-0’lık eşitlikle sona erdi.

İkinci yarı galibiyet için sahaya çıkan temsilcimiz maçın 48. Dakikasında Murathan’ın kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra rakip Dersim Spor skora eşitlik getirmek için baskılarını artırsada Besni 02 FK skoru korumayı başardı. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte adeta bayram yerine dönen şehir stadında oyuncular galibiyeti 90 dakika boyunca durmadan kendilerini destekleyen taraftara hediye etti.

Maçın ardından gazetemize açıklamada bulunan Kulüp Başkanı İbrahim Kılınç oyuncuları teknik heyeti ve taraftarı tebrik etti. Başkan Kılınç, lige üç puanla başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek bunu önümüzdeki maçlarda da sürdürmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Kılınç’ın ardından gazetemize maç sonu değerlendirmesinde bulunan Teknik Direktör İshak Kılıçoğlu ise; “Galibiyet için çok mutluyuz. Üç puanı bir kenara bırakalım bir buçuk aydır yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bu süreç içerisinde Allah bin kere razı olsun Kaymakamımız, Kulüp Başkanımız bizlere tüm desteği verdi. Bu sahada para değil, yürek oynuyor, taraftarlarımız bizi desteklemeye devam etsin Allah’ın izniyle çok güzel işler yapacağız. Tüm taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Besni Kaymakamı Çağlar Partal da maç sonu soyunma odasına gelerek takımı ve teknik ekibi galibiyetten ötürü tebrik etti.

Daha sonra oyuncular müzik eşliğinde  galibiyetin sevincini yaşadı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —