Tarih: 16.05.2018 15:05

Besni OSB’de Şartlar Uygun Besni Yatırımcı Bekliyor

Facebook Twitter Linked-in

Yol, elektrik, kanalizasyon gibi altyapı eksiklerinin giderilmesinin ardından geçtiğimiz hafta doğalgaz döşemesine de başlanılan Besni Organize Sanayi Bölgesinde çalışmaları denetleyen kaymakam Ahmet Gencer, OSB’de doğal gaz çalışmalarının yılsonuna kadar tamamlanıp işletmelere doğalgaz vereceklerini söyledi.

Yol, elektrik gibi altyapı işleri daha önce tamamlanan Besni OSB’de doğalgazın da çekilmesiyle yatırım yapmak isteyen müteşebbisler için eksik kalmıyor.

Erdemoğlu Holding Besni’ye açtığı iplik fabrikası ile binlerce aileye ekmek kapısı oldu. Halen yaklaşık 700 kişinin istihdam edildiği fabrika yeni yatırımlarla sürekli büyüyor. Merinos’un yatırımı Besnili diğer işadamlarına örnek teşkil ederken, Holding yönetim kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu Besnililer dergisinin ilk sayısındaki röportajında Besni’de üniversite sanayi işbirliği istediklerini belirtip Besnili işadamlarına Besni’ye yatırım yapmaları çağrısında bulunmuştu.

Doğalgaz ile birlikte Besni OSB’de yatırım için önemli bir eksiklik kalmayacak. Besni dışında yaşayan ve Besni sevdası hiç eksilmemiş işadamlarımızı Besni’nin kalkınması için Besni OSB’ye yatırım yapmaya davet ediyoruz. Besnimizin gururu Merinos’un OSB’deki yatırımı ile ilçe ekonomisi büyük bir ivme kazandı. Besnili işadamı hemşerilerimizin Besni’ye yapacakları yatırım, Besnili olmayan diğer sanayicilere de örnek teşkil edecektir. Bu sebeple Besnili işadamlarını OSB’ye yatırım yapmaya davet ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —