Tarih: 20.08.2021 15:23

BESNİ’DEN KASTAMONU’YA KARDEŞ ELİ

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye geneli AFAD Koordinasyonunda başlatılan ‘Bende Varım’ yardım kampanyası kapsamında Kastamonu’da meydana gelen sel felaketinden etkilenen vatandaşlar için destekler sürüyor. Son olarak Besni Kaymakamlığı organizasyonunda toplanan iki tır temel yaşam malzemeleri Atatürk Caddesi üzerinde yapılan uğurlama töreniyle Kastamonu’ya gönderildi.

Uğurlama töreni öncesi açıklamalarda bulunan Besni Kaymakamı Nazlı Demir; “Hafta başında Kastamonu için başlattığımız yardım kampanyamızın bu gün son günü ve yardımlarımızı Kastamonu’ya ulaştırmak üzere buradan hep birlikte uğurluyoruz. Rabbim bu tarz felaketlerle bir daha bizleri imtihan etmesin. Devletimiz tüm unsurlarıyla, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla her türlü imkanları ile gerek sel bölgesinde gerekse de yangın bölgesinde zaten varlığını fazlasıyla vatandaşımıza htirdi. Bizlerde Besnililer olarak, Besni’nin STK’ları, meslek odaları, tüm hayırsever vatandaşları olarak iki gün içerisinde iki tır gıda malzemesiyle oradaki vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Rabbim tüm hayır sahiplerinin hayrını kabul etsin.

Besni böyle, gerçekten biz bunu Besni’de yaşıyoruz. Verdikçe çoğalıyoruz, inşallah verdikçe de çoğalacağız. Rabbim hepsinden binlerce kez razı olsun. Bizleri her türlü musibetlerden korusun. Buraya kadar gelip bizlere eşlik edenlere de teşekkür ediyorum. İnşallah tırlarımız da sağ salim bir şekilde yerine ulaşacak. En önemlisi de bu, tüm hayırların, yardımların yerine ulaşması. Biz bu yardımları Türkiye geneli AFAD koordinasyonunda başlatılan ‘Bende Varım’ kampanyası kapsamında Kastamonu’daki AFAD Koordinatörlüğüne gönderiyoruz, oradan da inşallah bölgedeki vatandaşlarımıza dağıtımı yapılacak. Allah herkesten razı olsun. Tüm Besnililere teşekkür ediyorum, Besni Kaymakamı olmaktan da gurur duyuyorum” dedi.

Daha sonra İlçe Müftüsü Mehmet Ünsal tarafından okunan duaların ardından yardım tırları Kastamonu’ya ulaşmak üzere yola çıktı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —