Tarih: 08.05.2014 20:57

BDP Yeni İlçe Binasının Açılışını Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

Açılışa BDP İl Eş Başkanı Bedriye Polattaş, BDP Bulam Belediye Başkanı, Mehmet Çalgan, BDP İlçe Başkanı Hacı Ali Öztrak,  HDP ilçe Başkanı Ali Cirit, HDP İlçe Eş Başkanı Nazlı Gündoğan, BDP Eski İlçe Başkanı Şevket Korkmaz, ve partililer katıldı.


Açılış öncesi bir açıklama yapan HDP ilçe Başkanı Ali Cirit,“ Saygıdeğer dostlar, parti binamızın açılışına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim, hepiniz hoş geldiniz. Bizler halkımızın demokratik parodilerinin hayata geçirilmesinin mücadelesini yürütüyoruz. Halklarımızın bu onurlu, ilkeli mücadelesi hazine yardımları olmamasına rağmen daha da büyüyor. Bunun en güzel örneği parti binasının mülkiyetinin halkımızın katkılarıyla partimize alınmasıdır. Gerek ki partimiz halkımızla, onun birlik, beraberlik ve mücadele ruhuyla birleşmiştir.


Bu binanın partimize kazandırılmasında katkı sunanlara, emeği geçenlere, özellikle parti başkanımıza, Hacı Ali Öztrak’a, Şevket Korkmaz’a ve parti yönetimine teşekkür ederiz. Bu çatı emek, özgürlük, eşitlik, adalet, barış, demokrasi ve hakların özgürlük, demokratik birlikteliği ve demokratik Türkiye mücadelemizin merkezinden biri olacaktır. Bu nedenle bu parti merkezinin açılışında bütün emeği geçen arkadaşları saygı ve sevgiyle anıyor, hepinize teşekkür ediyorum.


Daha sonra yeni parti binasının açılışı yapıldı.      




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —