Tarih: 16.03.2014 16:14

BBP Seçim Bürosunu Açtı

Facebook Twitter Linked-in

Kapalı Pazarda bulunan Parti Binasında yapılan açılış törenine BBP İl Başkanı Yüksel Yalçın, BBP İlçe Başkanı Hüseyin Salık, Adıyaman Belediye Başkan adayı Mehmet Vural, Adıyaman Alperen Ocakları Başkanı ve İl Meclis üyesi Sinan Önder, Adıyaman Belediye Meclis üyesi Kürşat Sarı, Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum, Alperen Ocakları üyeleri ve partililer katıldı.


Kur-an’ı Kerim Tilaveti ile başlayan açılış programında açılış konuşmasını tapan Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum hiçbir siyasi güçle ittifak yapmadıklarını ve seçim için harcanan paraların kendi ceplerinden çıktığını ifade etti. Unuturum konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi. “1993 yılından beri mazisi sadece yirmi bir yıla dayanan değil, Selçuklu’dan, Osmanlı’dan bu yana Muhsin Başkanın ve ecdadının çizgisinin dışına çıkmadan yoluna devam eden, tek hedefi Ümmeti Muhammed’in selameti için siyaset yapan bu hareketin yüz seksen bin dolarları her ne kadar devletin kurumlarında kalıpta bu afişler, bu insanlar, bu arabalar kendi ceplerinden, kendi rızıklarından, çocuklarının süt paralarından keserek siyaset yapıyoruz. Bu yolda zafer inananlarındır. 2009 yılında burada Ocağımızı kurarken şunları söylemiştim. Yedi yaşımızda da Nizami Alem Ülkücüydük, on yedi yaşımızda da Nizami Alem Ülkücüydük, elli yaşımızda da Nizami Alem Ülküsü olarak kalacağız. İlerleyen zamanlarda elimizde baston belimiz iki büklüm bu yollarda yürürken önümüze çıkıp bize soru soran necisin, neysin diyen gençlerimize Allah’ın izniyle biz Nizami Alem Ülkücüsüyüz. Biz Büyük Birlikçisiyiz diyeceğiz.


On bir yıllık bir siyasi parti Türkiye’de ne yazık ki keşke olmasaydı diyorum. Çünkü Türkiye’nin yönetiminde olan hiçbir insanı bu şekilde ithaflarda bulunmak yakışmaz.”


Unuturum’un ardından konuşan BBP Besni Belediye Başkan Adayı Dursun Ayverdiata ise: “ İçimdeki Besni sevdası ve Besni’ye hizmet etme gayesiyle Büyük Birlik Partisinden belediye başkan adayı oldum. Besni benim her zaman platonik sevdamdır. 30 Mart sabahı sizlerin tertemiz elleri ile sandıktan gül çıkarmaya ve bu platonik sevdayı karşılıklı aşka dönüştürmeye var mısınız? Gelin Besni’yi birlikte yönetelim. Hizmetlerimizin her aşamasında sizde söz sahibi olun. Çünkü Hz. Ömer istişare yapmadan alınan her karar başarısızlığa mahkûmdur diyor. Bizde Hz. Ömer gibi halkımızla istişare yapmadan, vatandaşımızın onaylamadığı hiçbir hizmeti dayatmayla yapmayacağız. Halka rağmen halk için siyasetini asla gütmeyeceğiz. Yönetim açısından eşit, demokratik ve katılımcı bir anlayış benimseyeceğiz. Adaletli yönetim bizim başlıca hedefimiz. Biz vatandaşlarımıza evvela adalet vaat ediyoruz. Çokluk içinde birlik prensibini, yani Allah’ın birliği ve peygamberin risaleti dışında her türlü farklılığa her türlü görüş ve kavrayışa mensup insanlarında kucakladığı bir yönetim anlayışına sahip olacağız. Türk’de bizim, Kürt’te bizim, Alevi’de bizim, Sünni’de bizim. Biz vatandaşlarımızı birbirinden ayırmıyoruz. Dini ve antik kökeni ne olursa olsun bütün vatandaşlarımıza eşit ve adil bir hizmet götüreceğimize huzurlarınızda söz veriyorum.” Dedi 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —