Tarih: 24.07.2024 09:43

BAŞKAN REŞİT ALKAN’DAN ANKARA’DA ÖNEMLİ TEMASLAR

Facebook Twitter Linked-in

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanı Reşit Alkan, Besni için önemli projeleri Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’e sundu. Milletvekili Hüseyin Özhan ile birlikte Gülşen’i ziyaret eden Alkan, Besni Çevre Yolu, Üçgöz Yolu-Hastane Kavşağı, Yenikent Bölgesi Üç Şeride Çıkarma, Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) ve Besni-Gölbaşı Yolundaki çalışmalar üzerine istişarelerde bulundu. 

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Alkan; “Ak Parti Adıyaman Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Özhan ile birlikte Karayolları Genel Müdürü Sayın Ahmet Gülşen'i ziyaret ettik. Besni Çevre Yolu, Üçgöz Yolu-Hastane Kavşağı, Yenikent Bölgesi Üç Şeride Çıkarma, Elektronik Denetleme Sistemi (EDS) ve Besni-Gölbaşı Yolu üzerine istişare ederek görüş alışverişinde bulunduk, yürüttüğümüz çalışmaları ve projelerimizi paylaşma imkânı bulduk.

Genel müdürümüzün Besni ile ilgili hassasiyeti ve konulara olan hakimiyeti bizleri ziyadesiyle memnun etti. Kendisine nezaketi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —