Tarih: 17.08.2016 11:47

Başkan Öztürk ten Genç Sporculara Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Öğrencilerin kişisel gelişimlerine yönelik Besni Belediyesi tarafından 14 branşta açılan yaz spor okulu çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaları inceleyen ve öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı İbrahim Öztürk genç basketbolcular ve Muay Thai sporcularıyla bir araya geldi.

Ziyarette öğrencilere nasihatlerde bulunan Başkan Öztürk şu ifadelerde bulundu; Biz bu yaz spor kurslarını biraz olsun teknolojinin zararlarından kurtulmanız için açıyoruz.  Biz yaz spor okulunu sağlıklı bir nesil yetişsin diye yapıyoruz.

Hepinizin telefonlarında facebook gibi sosyal medya hesapları vardır. Mümkün olduğunca telefonlarınızı lazım olduğu için kullanın. Bu tür şeyler sizi ileriye götürüp de kontrolden çıkarak durumda olmasın.

Besni Belediyesi olarak 14 branşta yaz spor okulu açtık. Bunun içerisinde yüzme, basketbol, futbol, Muay Thai ve daha birçok spor dalı var. Bizim çocuklarımız daha sağlıklı bir ortamda yetişsinler diye istiyoruz bunları. Sizlerinde özellikle internetle, telefonlarla meşgul olmanız yerine sporla meşgul olmanızı sağlayarak sizlerin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmenizi istiyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —