Tarih: 24.07.2024 18:33

BAŞKAN GÜNER’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Ziyaretinde Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre Evren ile görüşen Başkan Güner çalışanlarımızın gününü kutladı. 

Basının önemine vurgu yapan Başkan Güner 24 Temmuz dolayısıyla şunları kaydetti; “Tarafsız ve objektif basın, demokratik toplumların olmazsa olmazı, milli birliğin sağlanmasında, hak ve özgürlüklerin korunmasında önemli bir mihenk taşıdır.
Şüphesiz ki, basın mensupları, halkımızın kanaat ve beklentilerinin tarafsız bir şekilde gündeme taşıyıp kamuoyu ile paylaşarak hayati bir görevi yerine getirmektedir. Her an, her yerde ve büyük bir özveri ile görevinin başında olan basın çalışanları bu görevi ifa edebilmek için zaman mefhumu gözetmeksizin çalışmaktadır. Yaptığımız her işte, attığımız her adımda, basın çalışanlarının ortaya koydukları emek ve gayrete şahidiz. Tüm basın çalışanlarımıza özverili katkılarından dolayı içtenlikle teşekkür ediyor, şehrimize, ülkemize ve milletimize katkılarının aynı duyarlılıkla devam etmesini temenni ediyorum. Bu inanç ve düşüncelerle, daha iyi çalışma imkân ve koşullarına kavuşmaları temennilerimle, basın şehitlerimizi rahmetle yad ediyor, tüm basın çalışanlarının, 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor; çalışmalarında başarılar diliyorum”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre Evren ise AK Parti İlçe Başkanı Murat Güner ve beraberindeki yönetim kurulu üyesi Ruhi Baba’ya teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —