9170,56%-0,08
39,10% 0,01
44,57% 0,90
4169,00% 0,88
6643,94% -0,16
Mesajında Kaymakam Partal’ın Besni’de geçirdiği görev süresi boyunca özverili çalışmalara imza attığını dile getiren Başkan Alkan, vatandaşlarla kurduğu ilişkiler ve Besni’ye kattığı değerler dolayısıyla Çağlar Partal’a teşekkür etti.
Başkan Alkan mesajında şunları dile getirdi; “2022 yılından bu yana Besni'mizde görev yapan Besni Kaymakamımız Sayın Çağlar Partal, Resmî Gazete’de yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Şırnak Silopi Kaymakamı olarak atanmıştır.
Besni'mize görev süresince sergilediği özverili çalışmaları, vatandaşlarımızla kurduğu samimi ilişkiler ve Besni'mize kattığı değerler, Sivil Toplum ve Kurumlarla uyum içindeki çalışmalarından dolayı zat-ı alilerine en içten şükranlarımızı sunuyoruz.
Azimşehir Besni'mize Asrın felaketinde bugüne kadar azimle, gayretle, özveriyle, mütevazı devlet adamlılığıyla gayretleri, Deprem Konutlarından Kızılın Merinos İskeleye, Kırsal Konutlardan Su Gözü Millet Parkına, Besni Spor'a ve sayamadığımız hizmetleri takdire şayandır.
Besni'mizin tarihi, kültürel, sportif, eğitim ve turizm alanında yapmış olduğu çalışma ve gayretleri için teşekkür ediyoruz. Üstün gayret ve başarılarıyla terfi ederek 150.000 nüfuslu ilçe Silopi'de aynı başarıları sürdüreceğine yürekten inanıyor, zat-ı alilerine ve kıymetli Hanımefendiye sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu bir görev süreci diliyoruz. Azim şehir Besni'de hoş bir sada bıraktınız. İyi ki varsınız"