Tarih: 16.06.2024 15:04

Başkan Alkan Besnililerin bayramını kutladı

Facebook Twitter Linked-in

Besni Belediye Başkanı Reşit Alkan Kurban Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Daha sonra bir mesaj yayımlayan Alkan, hoşgörü, kardeşlik ve paylaşmanın önemine vurgu yaparak bayramın ülkemize hayırlar getirmesini diledi.

Kurban bayramı dolayısıyla bir dizi ziyaret gerçekleştiren Belediye Başkanı Reşit Alkan, ilk olarak 6 Şubat depreminde hayatlarını kaybeden deprem şehitlerinin mezarlarını ziyaret etti. Daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Alkan vatandaşların bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı dolayısıyla bir de mesaj yayımlayan Başkan Alkan manevi duyguların yoğun olarak yaşandığı, hoşgörü, kardeşlik ve paylaşmanın zirve yaptığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Başkan Alkan, mesajında şunları kaydetti; “Kıymetli Hemşehrilerim; Bereketin, huzurun, manevi hazların, hoşgörü ve kardeşliğin, paylaşmanın, zirve yaptığı bir Kurban Bayramı'na daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyor ve paylaşıyoruz.

Milletçe birlik ve beraberliğin, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin verildiği bu bayram günlerinde; aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan onurlu aile fertleri ve yakınlarını bir kez daha minnetle ve şükranla hatırlamak, kahraman gazilerimiz ve ailelerini unutmamak, akrabalık, komşuluk ve dostluk bağlarını pekiştirmek, aile büyükleri ve tüm sevdiklerimizle kucaklaşmak bizleri daha da güçlü kılacaktır.

Sevinçlerin ve mutlulukların paylaştıkça artığını, üzüntüler ve acıların da paylaşıldıkça azaldığını unutmamalı, küskünlükleri ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp kucaklaşmalı, yardımlaşma ve dayanışmayı artırarak, kardeşlik duygularımızı güçlendirmeli, bayramlarımızı günün anlam ve önemine uygun olarak yaşamalıyız.

Bu bayramda nasıl ki annelerimizi, babalarımızı, eşimizi, dostumuzu hatırlayacak, onların yanında olacak isek, aynı şekilde eşsiz fedakârlıklarını daima hissettiğimiz aziz şehitlerimizin ailelerini, çocuklarını ve kahraman gazilerimizi hatırlayarak, onların yanında olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Besnili hemşehrilerimin Kurban Bayramı'nı kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —