Tarih: 10.01.2019 23:14

Başkan Öztürk 4.Etap TOKİ'yi Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, yaptığı açıklamada,"4.Etap Toki Bölgemizde Mahalle Sakinleri ile beraber yapmış olduğumuz  ziyarette Binaların Çatılarının aktığı yönünde problemler vardı, Aydınlatma ile ilgili problemler vardı, Şehir İçi Servisleri ile Alakalı şikâyetler vardı. Bu şikâyetler noktasında Müteahhit Sorumlusunu ile görüşerek çatı akmaları sorunlarının giderileceği sözünü aldık. Aydınlatma Hususunu da İlgili Kuruma bizzat ileterek gereğinin yapılacağı noktasında söz aldık,  Şehir içi problemi noktasında malumunuz belediye otobüslerimiz öğrencilerimizi okullarına, sivil hemşerilerimizi de aynı şekilde şehir merkezine servis yapmakta.

Beşyol Kavşağı  ve Bulvar Çalışması bittiğinde Şehir İçi Dolmuşlarımız 4.Etab’a giriş yapacak bu sorunda ortadan tamamen kalkacak. Ayrıca Mahalle Sakinlerinin Sağlık Ocağı talebi oldu. Mahalle Sakinlerimizin yanında il Sağlık Müdürümüz Erdoğan Bey’i arayarak talebimizi ilettim.

Sağolsun bizleri kırmayarak bir heyet göndereceğini  alan ve nüfus yoğunluğu ile ilgili inceleme yaptırarak sağlık hizmetinin verileceğini bize bildirdi" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —