Tarih: 15.06.2016 11:41

Aydın dan Besni ve Gölbaşına Fen Lisesi Müjdesi

Facebook Twitter Linked-in

Konuyla ilgili açıklama yapan Aydın, “Adıyaman’ımız ve ilçelerimizin tümü için eğitim-öğretim alanında gerekli olan her ne var ise, ivedilikle çözümü noktasında olanca gayretimizle çalışmaya devam ediyoruz. Hemşerilerimizin her alanda olduğu gibi eğitim ve öğretimde de talep ve ihtiyaçlarının karşılanması ve gerekenin yapılması her zaman olduğu gibi öncelikli hedeflerimizdendir. 

 Bu bağlamda, özellikle hemşerilerimizin son günlerde büyük bir beklentisi ve arzusu olan Besni Fen Lisesi ve Gölbaşı Fen Lisesi’nin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapımı kararlaştırılmıştır. Milletvekili arkadaşlarımızla beraber yapmış olduğumuz çalışmaların neticelenerek, memleketimize kazandırılacak olan bu güzide eserlerin şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını yüce Mevla’mdan niyaz ediyorum” dedi.

Aydın, şöyle devam etti; “Hemşerilerimizin ciddi manada benimsedikleri ve geleceğimiz olan gençlerimiz için sahiplendikleri Fen Liselerinden, ileride ülkemiz ve milletimiz için birer yıldız gibi parlayacak olan yeni nesillerin yetişeceğine olan inancımız tamdır.  Adıyaman’ımıza eğitim ve öğretim alanında adeta tarihi bir yatırım niteliğinde olacak olan Milli Eğitim Hizmet İçi Eğitim Merkezi ile beraber, Besni ve Gölbaşı ilçelerimize yapılacak olan Fen Liselerinin de hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim. Her şey geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimiz için yapılmaya devam edecektir” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —