Tarih: 17.02.2018 22:25

Arabasını Yaktı ve Evinin Kapısını Yaktırdı ve Kapısını Kurşunlattı

Facebook Twitter Linked-in

Arabasını Yaktılar

Alınan bilgiye göre, iddia ya göre, Besni ilçesinde 3 Ekim 2017 tarihinde B.S’ye ait 27 RE 136 plakalı aracın yanmasıyla ilgili soruşturmayı yapan Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis ekipleri, İtfaiye tarafından alınan raporda araçta çıkan yangının neden kaynaklandığını öğrenemedi. B.S’nin ifadesine başvuran ekipler alınan ifade de B.S şüphelendiği birinin olmadığını söyledi.

Evinin Kapısını Yaktılar

27 Ocak 2018 tarihinde B.S’ye ait evin kapısının da yanmasıyla soruşturma başlatan polis ekipleri B.S’nin tekrar ifadesine başvurdu. İlk İfadesinde yine isim vermeyen B.S, Polisin ısrarı sonucu baldızıyla ilişkisi olan H.A’nın ayrılmasını istediği ve bu yüzden olabileceğini söyledi.

İfadenin ardından polis ekipleri H.A’yı ve yiğeni A.A’yı takibe aldı.

Kapısını Kurşunladılar

15 Şubat 2018 tarihinde B.S’ye ait evin kapısını kurşunlayanın Mobesse kameralarından Adıyaman’da ikamet eden B.Y olduğu tespit edildi.

Polis ekipleri tarafından takibe alınan H.A ve yiğeni A.A. olay gecesi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Adıyaman’a kaçan B.Y ise Adıyaman’da arandığını anlayınca tekrar Besni’ye döndü. Bir cafe de otururken polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yapılan sorgulamada H.A’nın azmettirici olduğu anlaşıldı. Sorgulamanın ardından Mahkemeye sevk edilen H.A.,A.A., ve B.Y çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak Adıyaman Cezaevine gönderildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —