Tarih: 03.07.2018 17:11

Alperen Ocaklarında Görev Değişimi

Facebook Twitter Linked-in

Besni’de yıllardır Alperen Ocakları Besni Başkanlığını başarılı bir şekilde sürdüren Mustafa Unuturum, Türk Hava Yollarına memur olarak ataması yapıldığı için görevini İsmail İlhan’a devretti.

Unuturum devir teslim töreninde yaptığı açıklamada “Allah'ın rahmeti, bereketi ve mağfireti bütün inananların üzerine olsun. 2009 yılında kurucu ocak başkanlığıyla çıkmış olduğum, kutlu bir yolculukta dokuz yıldır; yaptığım her eylemde ve söylemde, tek hedefimin rıza-ı ilahi'den başka hiçbir şey olmadığını bütün samimiyetimle belirtmek isterim. İlk günden bugüne bu kutlu ülkü yolunda, naçizane şahsıma inanarak ve güvenerek benimle beraber yol yürüyen bütün ülküdaşlarıma ve genç alperenlere şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Diğer yandan dokuz yıllık mücadelemizde, yüzlerce organizasyonda, hayır işlerinde maddi - manevi desteklerini esirgemeyen ve birçok konuda ocağımıza destek veren bütün Besni'li ve ülke genelindeki kardeşlerime ve büyüklerime teşekkürü bir borç biliyorum. Allah'ın meleklerini şahit kılarım ki; Mücadelem boyunca; Milletimi ve milletimin değerlerini, Ümmedi Muhammed’in evlatlarının selametini ve devletimin menfaatlerini düşünerek ve kendi nefsimden önce düşünerek hareket ettim. Bu doğrultuda hakkım varsa eğer herkese helal olsun. Ve bütün hemşerilerimden ve dostlardan da helallik rica ediyorum. Rabbim (z.c.lal); uğruna kendi benliğimi binlerce kez feda kıldığım devletime ve aziz milletime hizmet etme nasibini Türk hava yollarında da nasip eylesin inşallah. Bu duygu ve düşünceyle; Besni Alperen Ocakları başkanlığı görevini devrettiğim Sayın İsmail ilhan başkan'ıma ve yönetimine başarılar diler, saygı ve muhabbetlerimi sunarım.” Dedi.

Görevi devralan İsmail İlhan ise “Yıllardır ocak başkanlığı görevini başarıyla devam ettiren Mustafa Başkan'ıma teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim. Sancağı devralmanın heyecanı ve gururuyla bu mübarek davanın her daim sahipleri olup bu bayrağı bu sur da dalgalandıracağız inşallah.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —