Tarih: 09.07.2024 10:59

ALKAN: İŞİMİZ DE GÜCÜMÜZ DE BESNİ

Facebook Twitter Linked-in

Belirli aralıklarla esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Reşit Alkan, esnaf ziyaretleri kapsamında 15 Temmuz Şehitler Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. 

Başkan Alkan’a ziyaretlerinde belediye meclis üyeleri birim amirleri ve Mahalle Muhtarı Hicabi Zengin eşlik etti. 

Mahalle sakinlerinin sorun ve taleplerini dinleyerek çözüm önerileri hakkında istişare eden Başkan Alkan dile getirilen konular hakkında birim amirlerine notlar aldırdı. Esnafları ziyaretinde ise bereketli kazançlar dileyen Başkan Alkan, Besni için çalışmaya devam edecekleri vurgusunda bulundu. 

Ziyaretleriyle ilgili değerlendirmede bulunan Alkan; “Göreve geldiğimiz gün ilçemiz için canla başla çalışacağımızın sözünü vermiştik. Sayın Cumhurbaşkanımızın da her platformda vurguladığı gibi biz kalbimizle, yüreğimizle, eserlerimizle, hizmetlerimizle, hedeflerimizle, programlarımızla milletimizin huzurundayız, milletimizin emrindeyiz. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. 

Malumunuz 15 Temmuz Şehitler Mahallemiz ilçemizin hızla büyüyen ve gelişen bir mahallesi. Bugün başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve muhtarımızla birlikte vatandaşlarımızı ve esnaflarımızı ziyaret ettik. Sorunları yerinde görmek ve ilk ağızdan duymak adına esnaf ve vatandaş ziyaretlerimize önem gösteriyoruz. Hemşehrilerimiz müsterih olsun ki biz Besni’miz için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Tüm mahallerimizde tek sorun kalmayıncaya kadar da çalışmaya devam edeceğiz. Memleketimizin insanının en güzel hizmetlere layık olduğu bilinciyle hareket ederek yakın zamanda en güzel hizmetleri onlarla buluşturacağız. Bizim işimiz de, gücümüz de Besni” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —