Tarih: 23.06.2024 10:19

Alkan: Besni’miz için çalışmaya devam edeceğiz

Facebook Twitter Linked-in

Göreve geldiği günden bugüne yol çalışmalarının üzerinde önemle duran Belediye Başkanı Reşit Alkan, ekiplerin belirlenen programlar dahilinde çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü kaydetti. 

Bayram tatili olmasına rağmen çalışmalara ara vermediklerini dile getiren Başkan Alkan ilçedeki yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını değerlendirdi. Alkan konuya ilişkin açıklamasında; “Fen İşleri ekiplerimiz yol yapım ve onarım çalışmaları ile birlikte, caddelerde kaldırım ve parke çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekiplerimiz dört bir koldan belirlenen programlar dahilinde çalışmalarına devam ediyor.

Yol açma, kaldırım, yol yapım ve bakım onarım çalışmaları ile Besni halkının hizmetinde bulunan Fen İşleri Müdürlüğümüz yürüttüğü çalışmalara Bayram tatili olmasına rağmen devam ediyor.

Mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışan Fen İşleri Müdürümüz Sedat Öztürk ve Fen İşleri Müdürlüğü saha çavuşlarına ve işçi/emekçi ekiplerimize çok teşekkür ediyorum. Besni'mizi daha müreffeh bir seviyeye getirmek için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —