Tarih: 22.05.2024 13:19

Akyazı’da Spor Proje Sınıfı açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Akyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Kasım Adem Altun, Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Kalkan,  Okul Aile Birliği Başkanı Adem Aydın, Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Eğitim Uzmanı Recep Kodalak, Akyazı AKİMDER Derneği Başkanı Recep Kırlak’ın katılımıyla Sakarya'da ilk olma hüviyetini taşıyan " Spor Proje Sınıfı" açıldı. 
Gençlerin ders dışı zamanlarını aktif olarak değerlendirmek, onları kötü alışkanlıklardan koruyarak sosyal yönlerini güçlendirmek ve spora yönelmek isteyen gençlerin yatkınlıklarını belirleyerek ulusal arenada temsil gücüne sahip hedef odaklı sporcular yetiştirmek maksadıyla spor proje sınıfı açılması için protokol imza atıldı.
İmzalanan protokol sayesinde spora meraklı gençler,  Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesi bünyesinde spor eğitimi alabilecek olup okuldan mezun olan öğrenciler lise diplomasının yanında Yardımcı Antrenör belgesi de alabilecektir. 
Proje kapsamında İlçe içinden ya da dışından gelen öğrenciler için ücretsiz pansiyon imkanı da bulunmaktadır. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında yapılan protokolle uygulamalı spor dersleri, Akyazı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Recep Tayyip Erdoğan Spor Kompleksinde yapılacak.
Spor proje sınıfı için yapılacak olan yetenek sınavına ön kayıtlar; Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesine ait internet sitesinden ve Akyazı Anadolu İmam Hatip Lisesine ait sosyal medya hesaplarında bulunan ön kayıt linklerinden yapılabilecektir.

Kaynak : PHA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —