Tarih: 09.02.2015 04:18

Akın Yapı Dekorasyon Hizmete Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Çat mahallesi Eski Halk Eğitim binası karşısında yapılan açılışa Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İl Meclis Üyesi Aydın Aslan, Besni Şoförler Odası Başkanı Ali Can ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılış sırasında konuşma yapan Belediye Başkanı Öztürk; “ İlçemizde her alanda çıta yükseliyor. Artık marka çalışmalar, marka faaliyetler ileri seviyede iş sahalarının oluşması, insanların taleplerinin yerine gelemsiyle ilgili esnaf kariyerinin genişlemesi bu bakımdan çok faydalı bir çalışma ortaya koymuşlar. Yapı imalatları bakımından inşaat sektörüne Besni’de ciddi bir kazanım ortaya koyabilmek, sağlamak için Akın Yapı işyerinin açılışındayız.

Böyle bir işyerini ilçemize kazandırdıkları için, inşaat sektöründe çıtanın yükselmesine katkı sağlayacakları için şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı işler, bol kazançlar versin, yollarını açık etsin. İnşallah Besni’nin inşaat sahasının ve hizmetlerinin de daha iyi yürümesine vesile olsun” dedi.

Daha sonra konu hakkında açıklamada bulunan iş yeri sahibi Ramazan Akıncı ise; “Bizim için özel bir gün olduğunu belirtmek isterim. Bizleri yalnız bırakmayan başta Belediye Başkanı İbrahim Öztürk’e ve bütün davetlilerimize teşekkür ediyorum. Amacımız Besni’de kolay ulaşım imkânı ile kaliteli mallarımızı pazarlamak. Kapı ve pencere dekorasyonunda ön plana çıkmaya çalışıyoruz. Üretimini yaptığımız kapı ve pencerelerin ana bayisiyiz. Açtığımız işyerinde toptan satışın yanı sıra, monte etmeye kadar süren perakende satışımızda mevcut olacaktır. Bütün Besnili hemşerilerimize hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra iş yerinin davetlilere ikramlarının ardından açılış sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —