Tarih: 31.08.2024 13:06

AK PARTİ BESNİ İLÇE BAŞKANI MURAT GÜNER’İN GÖREVİNDEN İSTİFASI İSTENDİ

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Genel Merkezi tarafından Adıyaman’da üç ilçe başkanının görevinden affı talep edildi. Buna göre Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, Besni İlçe Başkanı Murat Güner ve Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya yaptıkları açıklama ile görevlerinden istifa etti.

GECE YARISI 3 İLÇE BAŞKANI GÖREVDEN ALINDI

AK Parti’de dün gece yarısı önemli gelişmeler yaşandı. Genel merkez tarafından merkez ilçe başkanı ile birlikte Besni ve Kahta İlçe Başkanlarının istifası istendi. Talebin ardından İlçe Başkanları görevlerinden aflarını talep ederek istifa etti.

Sosyal medya hesabından istifasını duyuran Besni İlçe Başkanı Murat Güner, göreve geldiği günden bu yana Besni için çalıştıklarını söyledi. Güner açıklamasında şunları kaydetti; “Değerli Besnili hemşerilerim; Genel merkezimin taktir ve tensipleri ile tarafıma tevdi edilen AK Parti Besni İlçe başkanı görevinden affımı istediğimi tüm kamuoyuna bildiriyorum. 

GÜNER: GÖREVİMİZİ HAKKIYLA YAPIP BESNİMİZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞTIK

Göreve geldiğimiz günden beri gayemizin şahıslar değil şahıslar nezdinde tecelli olan davamız olduğunu her defasında ifade ettik. Yaşanan zor ve yorucu seçim sürecinden yönetimimizin ve teşkilatımızın gücü ve desteği ile Besni Belediye Başkanlığını ve uzun yıllardır kazanamadığımız Kesmetepe Belediye Başkanlığını kazandık. Seçimlerde Besni ilçesi özelinde alnımızın akıyla çıktık. Bu kazanımda teşkilatımızın kıymetli üyelerinin emeği çok. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nasıl ki mahkeme kadıya mülk olmaz, bu makamlarda hiç kimseye ilelebet tahsisli değildir. Bizler görevimizi hakkıyla yapıp Besni’miz için var gücümüzle çalıştık. Besni’miz için her zaman dik durduk. Bundan sonra da bu duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz. Bizim davamız, her alanda ülkemizi ve milletimizi layık olduğu hizmetlere kavuşturma davasıdır. Bugün olduğu gibi yarında Besni’miz için çalışmaya devam edeceğiz” 

Yine Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran ve Kahta İlçe Başkanı Osman Çetinkaya da sosyal medya hesaplarından açıklama yayınlayarak istifalarını kamuoyuna duyurdu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —