Tarih: 01.03.2024 17:12

AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Alkan, “HALKIMIZ BİZE UMUTLA BAKIYOR”

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan, Besnili vatandaşların kendilerine umutla baktıklarını ifade etti.

Alkan, “ Bu ay sonunda yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile aday gösterilerek, Besni’ye hizmet etmek için yola çıktık. Yüce Rabbim bu yolda bizleri mahçup etmesin İnşallah. Hizmet dolu projelerle geliyoruz. Allah izin verir ve vatandaşlarımızın takdiri ile kazanırsak ilçemizi yeniden şahlandırmak ve hizmet dolu bir süreç geçirmesi için var gücümüzle çalışacağız.

Aklımız fikrimiz güzel insanımıza hizmet etmek ve Besni’yi daha yaşanılabilir bir şehir yapmak. Esnaf ve halk gezilerimizde insanlarımız bize umut dolu gözlerle bakıyor. Bizlerde bu umutlu bakışlara layık olmak için söz veriyoruz, yorulmadan çalışacağız, yeise kapılmadan çalışacağız, çalışacağız. Politik kaygılarımız yok, bizim derdimiz insanımıza hizmet etmek ve Besni’yi parmakla gösterilecek şehirler arasında yer almasını sağlamak olacak.

AK Parti kadrolarımız ve bize gönül vermiş yol arkadaşlarımızla beraber her haneye, her bireye, her esnafa ulaşmak için sahadayız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışmalara devam ediyoruz. 

Bizim siyaset anlayışımızda senlik, benlik yoktur. Kalbi Besni için atan herkesten dua ve desteklerini bekliyoruz.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —