• BIST 100

    17049,16%1,28
  • DOLAR

    43,83% 0,01
  • EURO

    51,74% 0,11
  • GRAM ALTIN

    7253,23% 0,99
  • Ç. ALTIN

    11920,31% 0,68

AK PARTİ ADAYI REŞİT ALKAN “GÜÇLÜ ADIMLARLA GELİYORUZ”

31 Mart Yerel Seçimlerine AK Parti’den Besni Belediye Başkan Adayı olarak yola çıkan Reşit Alkan, bu seçimin en güçlü adaylarından biri olarak kararlı adımlarla her kesin adayı olarak seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

SİYASET 28.02.2024 13:53:00 0
AK PARTİ ADAYI REŞİT ALKAN “GÜÇLÜ ADIMLARLA GELİYORUZ”

31 Mart 2024’te yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Her kesimin desteğini alan Alkan, kararlı adımlarla kazanmak için saha çalışmalarına devam ediyor.

Önceliklerinin asrın felaketi 6 Şubat depreminin ilçemizde sebep olduğu sorunları çözmek olduğunu vurgulayan Alkan, ‘’Birinci önceliğimiz asrın felaketi 6 Şubat depreminin ilçemizde sebep olduğu sorunları Sayın Cumhurbaşkanımızın desteğiyle çözmek ve Besni’mizi imar, inşa ve ihya etmektir. Bu minvalde memleketimizin sonu olmayan kutuplaşmalarla ve siyasi tartışmalarla kaybedeceği tek bir saniyesi dahi olmamalıdır.

Sayın Cumhurbaşkanımız Adıyaman’a Teşriflerinde Besni’yi Takip Edeceklerini Beyan Etti

Aday tanıtım toplantısında ve öncesinde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şahsıma; ‘’Besni için çok çalış, Besni’yi ayağa kaldırmamız için çok çalışmamız gerektiği talimatını vererek, Besni’yi takip edeceklerini yapılması planlanan projeler bakımından da gözünün kulağının Besni’de olacağını” ifade ettiler.

Sayın Cumhurbaşkanımız Besni’nin deprem yaralarının hızlı bir şekilde sarılması ve Besni ile ilgili sorunların çözümü noktasında tam destek verileceğini söyledi. İnşallah bizlerde bu seçimde en yüksek oyu alarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın güvenini boşa çıkarmayacak, Besni’yi yeniden ayağa kaldırarak, deprem öncesi günlerinden daha güzel günlere getirmek için canla başla çalışacağız. Ülkemize ve İlçemize sayısız eserler kazandıran başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, milletvekillerimize, partimize gönül veren tüm abilerimize, ablalarımıza, kardeşlerimize ve gençlerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.

Halkımız Bizi Sevgi İle Karşılıyor, Dua ve Desteklerini Alıyoruz

Yapılan ziyaretlerle ilgili olarak konuşan Ak Parti Besni Belediye Başkan Adayı Reşit Alkan “ yapmış olduğumuz ziyaretlerde saygıdeğer Besnili hemşerilerimiz bizlere büyük bir teveccüh gösteriyorlar. 7’den 70’e tüm hemşerilerimizin ortak sevgisini görmek bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Bizlerde bu sevgiye karşılık olarak İnşallah Besnimizi sayılı ilçeler arasında bulunması için tüm gayreti göstererek yeni projelerimizle prestijli bir şehir haline getireceğiz. Allah nasip ederse şehrimizin imajını değiştirecek ve şehrimizi inşa ve ihya edeceğiz. Her zaman olduğu gibi yine yaparsa AK Parti yapar diyoruz.” dedi.

E-İmar Projesini Hayata Geçireceğiz!

Alkan; Allah nasip ederse, Belediye sınırları içerisinde yer alan arsalarınıza ilişkin İmar durum bilgilerine (Konum, Nizam, Yoğunluk, Kat adedi) dilediğiniz zaman kolayca ulaşma imkânı sunan E-imar uygulamasını hizmete sunmaya çalışacağız. 

E-imar uygulaması ile yapılabilecek birçok sorgulama işlemi mevcuttur. E-imar uygulaması sayesinde yapılabilecek sorgulama işlemleri arasında imar durum belgelerine (ada/parsel ve / veya adres bilgilerinden) ulaşmak mümkündür. Bununla birlikte kent rehberi içerisinden çalışabilirlik, güncel Plan kararları ve plan notları ve Kısıtlama kararlarına erişim de e-imar uygulaması ile mümkün olacaktır.

Böylece size ait mülkiyetin durumunu internetten kolayca takip etme imkânını sağlayacağız. Belediyecilik anlamında her konuda şeffaflığı sağlamak için gayret göstereceğiz.’’ dedi.

Ortak Akılla Sorunları Tespit Edecek ve Çözümlerimizi Hayata Geçireceğiz

Derdi memleket olan tüm siyasi partilerimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte bu amaç doğrultusunda hiçbir nefsanî duyguya kapılmaksızın ortak akılla sorunları tespit edecek ve çözümlerimizi hayata geçireceğiz. 

Azimşehir Besni’mizin yeniden ayağa kalkması için devletimizin bütün imkânlarının seferber olması noktasında durmadan yorulmadan çalışcağız. Allah’a hamdolsun deprem konutları yükseliyor, bir kısım konutların kura çekimleri de yapıldı. Bu kadar kısa bir zaman zarfında deprem bölgelerindeki ev sahibi vatandaşlarımıza evlerini ancak AK Parti yapabilirdi ve yaptı. İnsanı yücelt ki devlet Yücelsin düşüncesiyle insanımıza değer veren ve hizmet noktasında 100 yılda yapılamayanları 20 Yıla sığdıran hükümetimiz daha güzel hizmetleri ülkemize katacak ve bu hizmetlerden ilçemizde en verimli şekilde yararlanacaktır. 

Belediyemize Gelir Getirecek, Katma Değer Sağlayacak Projeler Üreteceğiz

Belediyemizce ilçemize kazandırılan GES projesini daha da genişleterek imkanlar dahilinde 10 kat daha büyütmek istiyoruz. 

İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurmak istiyoruz. Bu bölgeler 6. Bölge teşvik kapsamında olduğu için yatırımcılar bu tür sanayi bölgelerine daha çok rağbet etmektedir. Türkiye’nin saygın firmaları ile görüşerek İhtisas OSB kurulduğu taktirde hedefimiz 5000 vatandaşımıza istihdam sağlamak olacaktır.

Kent Meydanı ve Meydan Altı Otopark Projemizi Hayata Geçireceğiz

Atatürk Caddesi üzerinde Çay Bahçesi, Kaymakamlık, Eski Adliye Yeri, terim İlçe ve Jandarmanın olduğu bölgeyi de kapsayacak şekilde Kent Meydanı projemizi hayata geçireceğiz. Aynı zamanda Kent Meydanı altında olacak şekilde 360 araçlık kapalı, çok katlı otopark projemizi de hayata geçirerek şehirdeki otopark sorununu büyük oranda çözmüş olacağız.

Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Projesini Hayata Geçireceğiz

İlçemiz merkezinde bulunan sokak hayvanlarını korumak ve aynı zamanda vatandaşlarımıza, özellikle çocuklarımıza zarar vermelerini engellemek için sokak hayvanları rehabilite çalışması yapacağız.Çalışmalar kapsamında Hayvan Rehabilite Merkezi’nde tedavi, ameliyat, kısırlaştırma işlemleri yapacağımız sokak hayvanları için şehrin belirli nıktalarında beslenme ve barınma merkezleri oluşturacağız.

Belediye’nin Kaynaklarını Tasarruflu Kullanacağız

Belediye’nin bir tek kuruşunun dahi heba edilmeyecek, israfa mahal vermeyecektir. Besnililer bizden hizmet bekliyor bizlerde bu hizmetleri kazandırmak için kaynakları tasarruflu kullanacağız ve hizmete dönüştüreceğiz.” dedi.

Söz Veriyorum Çok Çalışacağız!

Tevazuyla ve gayretle durmadan çalışacağını ifade eden Alkan; Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyılında, Türkiye Yüzyılı’nda söz veriyorum! Çok çalışacağız, Besni’yi hizmetlerin en güzeliyle buluşturacağız. Besni’mize hizmet yolunda “Durmak yok yola Devam” Milletimize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda Rabbim utandırmasın! 

Şimdiye kadar Besni'mize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı mevcut belediye başkanımıza ve geçmiş belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Besni için yapılan hizmetleri daha iyi bir noktaya taşımak için el ele, gönül gönüle, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağımızın bilinmesini istiyor, 31 Mart seçimlerinde Ak Parti’mizin hizmetlerinin devamı için siz değerli hemşerilerimden dua ve desteklerinizin devamını diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”dedi.

 

 

BDDK verileri döviz zengini iller açıklandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe’de toplandı

Anahtar Parti Sözcüsü Geçen: ‘ ‘Terörsüz Türkiye’ süreci dikkatle ve devlet ciddiyetiyle yürütülmeli’

DEM Parti'den isim değişikliği iddialarına açıklama!

Başkan Hallaç: ‘Her sofraya, her gönle ulaşmaya devam edeceğiz’

Adıyaman İl Özel İdare Genel Sekreteri Şükrü Alperen Göktaş Adıyaman Vali yardımcılığına atandı

Türk Telekom’dan Samsat kırsalına baz istasyonu yatırımı

Girne Ortaokulu Öğrencilerinden Çifte Spor Başarısı

İslam Memiş: ‘Altının yönünü ABD-İran haber akışı belirleyecek’

Adıyaman’a 'özel teşvik' programı: Hayvancılık, turizm ve su ürünleri öncelikler arasında

Belediye duyurdu! Atatürk Bulvarı Kuzeyinde 6 Saatlik Su Kesintisi yaşanacak!

Türkiye’de maden borsası için düzenleyici süreç başlatıldı

Ceylanpınar’daki İftar Programı Siyaseti Karıştırdı

TÜİK verileri açıklandı: Perakende ticarette güven artarken, inşaatta düşüş yaşandı

Jandarma Uzman Çavuş İsmail Karadağ Adıyaman’da son yolculuğuna uğurlandı

Adıyaman’da İl Özel İdaresi yatırımları değerlendirildi

DEM Parti’de ‘Terörsüz Türkiye’ dönüşümü: Yeni isim ve yenilenme planlanıyor

Hadise'nin paylaştığı UNICEF mesajına Bakan Yardımcısı Aydın’dan tepki geldi!

Vedat Işıkhan: ‘İmalat Sektörüne Doğrudan Destek Sunuyoruz’

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı

Adıyaman Belediyesi, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, Adıyamanlılar Vakfı’nın Ankara’daki İftarına Katıldı

Gaziantep'te genç atletlerden Türkiye’de üç şampiyonluk

e-Devlet 28 Şubat gecesi erişime kapatılacak

Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın, MEB’in Ramazan Genelgesi’ni Değerlendirdi

Adıyaman’da bozulan yollar tek tek yenileniyor - Videolu Haber

Galatasaray – Juventus maçını Joao Pinheiro yönetecek

Adıyaman’da 23 Şubat Pazartesi gününe ait imsak ve iftar saatleri açıklandı

MHP Adıyaman İl Başkanı Gümüş Yetki Belgesini Aldı

CHP Milletvekili Mahmut Tanal: ‘Genç diş hekimleri işsiz, halk hizmete ulaşamıyor’

Yükleniyor

Girne Ortaokulu Öğrencilerinden Çifte Spor Başarısı

Gaziantep'te genç atletlerden Türkiye’de üç şampiyonluk

Galatasaray – Juventus maçını Joao Pinheiro yönetecek

Adıyaman Kadın Voleybol Takımı 2. Lig’e yükseldi

Genç Erkekler Futbol Turnuvası finali tamamlandı: Şampiyon Adıyaman Spor Lisesi

Juventus’tan Barış Alper Yılmaz için transfer iddiası

Kış Olimpiyatları’nda Türkiye süper takım kategorisinde 15’inci oldu

Kahtalı Atlet Mustafa Yavaş Türkiye Şampiyonu Oldu

Samsunspor’da teknik direktör değişimi

Çağrı Hakan Balta, Galatasaray’ın teklifini reddetti

Kahramanmaraş’ta uyuşturucu operasyonu: 4 şüpheli tutuklandı

Adıyaman’da aranan 66 şahıs yakalandı, 20’si tutuklandı

Van ve Hakkari’de 406 kilogram uyuşturucu ele geçirildi

Adıyaman'da huzur uygulması: 2 bin 158 kişiye kimlik kontrolü yapıldı

Jandarma Genel Komutanlığı’ndan 5 ilde narkotik operasyonu: 346 gözaltı

Bıçaklı kavgada yaralanan vatandaş hayatını kaybetti

Adıyaman’da uyuşturucu operasyonlarında 6 tutuklama, aranan 57 şahıs ise yakalandı

Adıyaman’da bıçaklı saldırıya karışan 3 kişi gözaltına alındı

Jandarma Ankara ve Diyarbakır’da 32 şüpheliyi yakaladı

Adıyaman’da tefecilik operasyonu: 1 tutuklama - Videolu Haber

Sezai Temelli Adıyaman’da konuştu: ‘Meclis komisyonu siyasi muhataplığın adresidir’ - Videolu Haber

MHP Adıyaman İl Başkanı İsmail Gümüş görevine başladı - Videolu Haber

Ağıralioğlu’ndan ittifak çıkışı: ‘Anahtar Parti hiçbir yapının gölgesine sığınmadan yoluna devam edecek’

MHP Kahta İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Yaşar Dündar partisinden istifa etti

Nazif Atalay AK Parti’ye katıldı: Yeniden Refah Partisi’nden belediye başkan adayı olmuştu - Videolu Haber

Süleyman Kılınç Saadet Partisi Besni ilçe başkanı oldu

CHP heyeti 29 Ocak Perşembe günü Adıyaman’da vatandaşlarla buluşacak

Bakan Bolat: 'Kıbrıs davası şehitlerimizi rahmetle saygıyla yâd ediyorum'

Özgür Özel grup toplantısında konuştu: ‘Bir yılda ev sözü tutulmadı’

AK Parti Adıyaman İl Gençlik Kolları Başkanlığına Av. Hasan Ünsal atandı

BDDK verileri döviz zengini iller açıklandı

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Beştepe’de toplandı

Anahtar Parti Sözcüsü Geçen: ‘ ‘Terörsüz Türkiye’ süreci dikkatle ve devlet ciddiyetiyle yürütülmeli’

DEM Parti'den isim değişikliği iddialarına açıklama!

Başkan Hallaç: ‘Her sofraya, her gönle ulaşmaya devam edeceğiz’

Adıyaman İl Özel İdare Genel Sekreteri Şükrü Alperen Göktaş Adıyaman Vali yardımcılığına atandı

Türk Telekom’dan Samsat kırsalına baz istasyonu yatırımı

İslam Memiş: ‘Altının yönünü ABD-İran haber akışı belirleyecek’

Belediye duyurdu! Atatürk Bulvarı Kuzeyinde 6 Saatlik Su Kesintisi yaşanacak!

Türkiye’de maden borsası için düzenleyici süreç başlatıldı

Besni'de vefat edenler 09.01.2025

Besni'de vefat edenler 05.01.2026

Besni'de vefat edenler 02.01.2026

Besni'de vefat edenler 30.12.2025

Besni'de vefat edenler 24.12.2025

Besni'de vefat edenler 20.12.2025

Besni'de vefat edenler 15.12.2025

Besni'de vefat edenler 09.12.2025

Besni'de vefat edenler 06.12.2025

Besni'de vefat edenler 19.11.2025

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 23 17 2 4 38 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 23 14 3 6 18 48
4.GÖZTEPE A.Ş. 22 11 3 8 15 41
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 22 11 4 7 11 40
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 23 10 7 6 14 36
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 23 7 9 7 -10 28
10.CORENDON ALANYASPOR 23 5 7 11 -2 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 23 6 12 5 -6 23
13.TÜMOSAN KONYASPOR 23 5 10 8 -8 23
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 23 6 12 5 -14 23
15.İKAS EYÜPSPOR 23 5 12 6 -16 21
16.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 23 3 10 10 -25 19
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 22 3 16 3 -22 12