AK Parti’den Görkemli Miting

AK Parti’den Görkemli Miting

AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Eyyup Mehmet Emre Seçim İrtibat Bürosu önünde düzenlenen binlerce kişinin katıldığı mitingde konuştu. Emre “Bize böyle bir coşkuyu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Projelerimizle

31 Mart Yerel Seçimler öncesi büyük bir miting düzenleyen AK Parti, Binlerce vatandaşın katıldığı mitinge Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Yakup Taş, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin katıldı.

Coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin “Besni örnek bir ilçemizdir, hatta Adıyaman’dan önce’de bilge olan bir semtimizdir. Biz Besnimizle gurur duyuyoruz helal olsun Besnimize. Besni yanlış üzerine anlaşmaz, yanlış adamlar üzerine hiç anlaşmaz. Besni doğrunun, iyinin, güzelin yanındadır. Besni yalana dolana talana hayır diyen bir kenttir. Onun için biz birlik beraberliğimizi bir arada bulunmamızın simgesi olarak kardeşliğimizin hukuku olarak sayın bakanımız Fatma Şahin Bacımızı, ablamızı buraya sizler getirttiniz.

Kardeşlerim dostlarım hep burada ne olur Besnim yanlış yapmayın. Bu kentlerimizde bazen hırsla kalkıyorlar zararla iniyorlar. Bu sefer hep bir olalım ve Eyyup Mehmet Emre kardeşimize rekor oyla destek verin. Teşkilatlarımızla, vekillerimizle, idaremizle, komşu belediyelerimizle, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ımızla nasıl bir Besni Meydana getirdiğimizi hep beraber göreceksiniz.”dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Eyyup Mehmet Emre ise Besni Belediyesi’nde 10 tane Belediye Başkanı olduğunu iddia ederek, “Bugün Besni Belediyesi’ne girdiğiniz zaman 10 tane belediye başkanıyla karşı karşıya kalıyorsunuz. Yarın bu sayı 15’e, 20’ye çıkacak ve bu aziz milletimiz de İnşallah bunlara fırsat vermeyecektir.”dedi.

Emre, konuşmasının devamında ise

“Biz İlkeli, Ahlaklı, Edepli Bir Siyaset Yapıyoruz

Bize böyle bir coşkuyu yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Projelerimizle geliyoruz, öyle birilerinin yaptığı gibi laf edebiyatı yapmıyoruz. Birilerinin 5 Sene önce söylediği gibi, yalanlarla, dolanlarla, iftiralarla yola çıkmıyoruz. Biz ilkeli, ahlaklı, edepli bir siyaset yapıyoruz. Memlekete verecek bir şeyleri olmadığı için bu arkadaşlarımız 5 sene önceki taktiklerine geri döndüler. Algılarla, iftiralarla sizlerin zihninde oyun oynayarak sandıkları etkilemeye çalışıyorlar ama Allah’ın izni ile sizler bunlara fırsat vermeyeceksiniz. 5 sene bizlerle ilgili çok iftiralar attılar. Dediler ki ‘bu adam Belediye Başkanı olursa, Belediye’yi felan yönetecek, filan yönetecek.’ Dediler. Hakkı ve hakikati gizlediler. Ben buradan sizlere şunu ifade ediyorum. Rabbimin izni ile 1 Nisan’dan itibaren Besni Belediyesi’ni bu kardeşiniz idare edecek ve idare ederken, haram yemeden, milletin hakkını ve hukukunu birilerine peşkeş çekmeden idare edecek onlarla aramızda ki farkta bu olacak İnşallah.

Memlekette Taş Üstüne Taş Koymadılar

5 sene önce demişlerdi ki, ‘ biz Tekel depolarının yerini park yapacağız’ fakat yalan oldu. 5 sene önce demişlerdi ki bizler Su Gözü’nün oraya arıtma yapacağız, artık hemşerilerimiz kireçli su içmeyecek demişlerdi, ne oldu bu da yalan oldu. Bugünde benzeri sözlerle sizlerin zihinlerini karıştırmaya çalışıyorlar. Bunların yaptıkları da yapacakları da bu 5 sene içinde ortadadır. Memlekette taş üstüne taş koymadılar. Allah muhafaza Saadet Partisi kazandığında birde memleketimizde hiçbir şey değişmeyecek. Mevcut belediyenin yapısında en küçük bir değişiklik dahi olmayacak. Bugün Besni Belediyesi’ne girdiğiniz zaman 10 tane belediye başkanıyla karşı karşıya kalıyorsunuz. Yarın bu sayı 15’e, 20’ye çıkacak ve bu aziz milletimiz de İnşallah bunlara fırsat vermeyecektir.

Biz onlar gibi laf üretmiyoruz. Şunu bunu yapacağız diyorsunuz ya, belediye zaten sizin elinizde niçin yapmıyorsunuz diye soru soruyoruz ama bir türlü bu sorumuzun da cevabını alamıyoruz. Biz laf ebeliği yapmadık ve yapmayacağız. Biz icraatlarımızdan bahsediyoruz, daha henüz bir ay içerisinde yaptığımız şeyleri sizlerle paylaşayım. 15 Temmuz Mahallemize Allah’ın izni ile bu sene içerisinde sağlık ocağını yapıyoruz ve bununla beraber Sayın Milletvekillerimizin gayreti ile Ahmet Aydın vekilimize sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Onun desteği ve gayreti ile Avrupa Birliği Bankası’ndan 2.3 Milyon Euro tutarında ki hibe desteğini ilçemize de kazandırdık. Allah hayırlı ve mübarek etsin.

Biz bunlarla Yenikent’in 25 Km kanalizasyon döşeme işini Rabbimin izni ile yapacağız. Biz hizmete talibiz başka bir şeylere talip değiliz. Onların yaptıkları gibi boş vaatlerde de bulunmuyoruz. Biz onlara şu soruları sorduk? Bu kadar borcu nasıl ettin? Geçen bir açıklama yapıldı 35 Trilyon bir borçtan bahsediliyor. Fakat son sene dâhil değil. Bu kadar borcu nasıl yaptın, bunun haricinde devlet sana her ay para gönderdi, bu vatandaştan su, emlak, reklam parası topladın, bununla da yetinmedin Besni’nin en kıymetli yerlerini sattın, belediyenin lojmanını dahi sattın ve sen bu paraları ne yaptın? Hangi mahallemizin yolunu yaptın? Yenikent’te 15 Temmuz mahallemiz yeni kurulan bir mahalle kanalizasyonları dışarıya akıyor. Allah’tan reva mı? Allah’ın izni ile 1 Nisan’dan itibaren hizmet belediyeciliğine sizlerle beraber başlayacağız sevgili kardeşlerim.

Birçok projemiz var. Rabbimin izni ile Kentsel Dönüşümü biz başlatacağız. Millet Parkları projesini bizler uygulayacağız. Özellikle hanım ablalarımıza destek kart projemizle maddi yardımlarda bulunacağız. Biz belediye olarak dar gelirli ailelerimizi tespit edeceğiz ve onlara bu kartları teslim edeceğiz. Fakat burada bir istisna var, ağabeylerim alınmasınlar kusura bakmasınlar Cumhurbaşkanımızın da hassasiyeti var. Biz bu kartlarımızı ablalarımıza, annelerimize, bacılarımıza teslim edeceğiz.

Sayın Bakanıma bizleri onurlandırdığı için şükranlarımı sunuyorum. Allah kendisinden razı olsun. Besni olarak kendisini çok rahatsız edeceğiz. Kendisinden çok taleplerimiz olacak, kendisi de Besni’nin bacısı olarak ilçemize sahip çıkacağından da hiç şüphem yoktur.”dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise “Besni bu akşam tarih yazıyor. Kadim şehir Besni, Azimşehir Besni, ilim irfan yurdu Besni kendine yakışanı yapıyor. Şimdiden 31 Mart’ı müjdelediniz bize, sağ olun var olun Besnililer. Değerli kardeşlerim şura da 3-5 günümüz kaldı, zaman daraldı artık tan ağarıyor İnşallah Besni üzerine aydınlık bir gelecek gelecek, Eyyup Mehmet Emre gelecek.

O bizim ablamız daha Belediye Başkanı olmadan önce Bakan iken garibanın, fakirin fukaranın kaldığı o TOKİ’lerin garibanın, fakirin fukaranın kaldığı ilk temellerini Fatma ablamız yaptı. O günden beri gerek Bakanlığında gerekse de başkanlığında Besni adına Adıyaman adına her gittiğimiz de sağolsun kapıları sonuna kadar açtı. Bakın Sayın Bakanımla görüşürken Besnililer sizlerle hasret gidermek istiyor, Besni bacısını ablasını ağırlamak karşılamak istiyor dediğim de Besni diyorsanız gerisi teferruattır ne zaman istiyorsanız ben Besni’deyim dedi ve geldi.

Besni’nin bir evladı da Gaziantep’te Milletvekili oda yüreği Besni için atıyor Mehmet Erdoğan abimizden de Allah razı olsun beraber geldiler ve şundan emin olun, Besni için ne gerekiyorsa sonuna kadar Eyyup Mehmet Emre’nin yanındayım, Besnililerin yanındayım dedi. O yüzden bölgemizden içimizden çıkan böyle değerlerin farkında olalım.

Besni Adıyaman’ın batıya açılan kapısı, Besni insanı tıpkı bizim Kayserililer gibi uyanık adam, kim size daha çok hizmet eder, kim size daha çok proje üretir, kim Besni’yi geliştirir zaten biliyorsunuz Eyyup Mehmet Emre’den başkası olur mu Allah aşkına? Değerli kardeşlerim bakın neden Eyyup Mehmet Emre? Bir defa kim ne derse desin, biz şu aday belirleme süreci içerisinde Besni ile ilgili özellikle vatandaşa sorun dedik. Halkın kararı ne ise başla göz üstüne dedik. Hiç müdahil olmadık ama bir anket yapıldı ki o ankette de sonucu gördük, birinci sırada yüksek bir oy oranı ile Besni halkı Eyyup Mehmet Emre dedi.

Değerli kardeşlerim Eyyup Mehmet Emre sizin bir evladınız. Daha önce ilçe başkanlığı yaptı, sonra başka görevlerde bulundu ama ilk günden bugüne kadar dava adamı, adam gibi adam olmaya devam etti ve pusulayı hiç şaşırmadı. Besni halkı o nefsine yenik düşüp çıkar meselesi yüzünden pusulayı şaşıranlara 31 Mart’ta büyük bir ders verecektir.

Şimdi neden Eyyup Mehmet Emre dedik? Birincisi siz istediğiniz için halkın tercihi ile aday oldu. İkincisi projeleri ile geliyor Besni’yi biliyor ve diğerleri gibi dışarıdan gelip gidenlerden değil. Besni’nin bir evladı içinizden hiç ayrılmadı. Besni’nin her yerine hâkim ve Besni’yi çok iyi tanıyor. Üçüncüsü partileri mukayese edin. Bir taraftan milli ve yerli duruşu olan hizmetin adresi olan bir AK Parti var, öbür taraftan kimin ne amaçla orada bulunduğu belli olmayan hizmeti hesap etmeyen, insanımızı düşünmeyen tek birleştiği nokta Tayyip Erdoğan karşıtlığında bir araya gelen o kirli ittifak ürünü olan partileri düşünün. Allah için hizmetin adresi AK Parti iken, AK Parti’den başkası Besni’ye hizmet edebilir mi? Peki, liderleri mukayese edin, gerçi bazen derlerle ya kıyas bile benzer şeyler arasında olur. Lider bir tanedir, Dünya lideri mazlumların gür sesi Recep Tayyip Erdoğan.

İşte Eyyup Mehmet Emre’nin arkasında AK Parti var, arkasında kabinesi ile birlikte Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var, yanında tüm projelerine destek olan Fatma bacımız, ablamız var ve tüm vekillerimiz var. İşte Besni ferasetlidir, Besnili sağduyuludur, Besnili hizmeti alabilmek için ne gerekirse yapar eder, hizmetin adresi olan AK Parti’de buluşur, Eyyup Mehmet Emre’yi de başkan yapar.

Biz hizmet etmek istiyoruz, bizim için makamlar gelir geçer ama aslolan bıraktığınız zaman hoş bir seda bırakabilmek, arkanızdan ‘Allah razı olsun, güzel adamdı. Hayırlı işler, güzel eserler bıraktı, Allah ondan razı olsun’ dedirtebiliyor muyuz, derdimiz bu, AK Parti’nin de misyonu budur.  

Eser üretmek için, hizmet etmek için AK Parti’den aday oldular, iyi hoş onlarda hizmetin adresini biliyor. Peki, AK Parti aday etmeyince niye böyle kaçıp gittiniz? Sormak lazım bunu. Hani sizde aday adayı iken hepiniz hizmet etmek istiyoruz, en iyi AK Parti başka hizmet edecek bir parti yok, milletimize dokunan başka bir lider yok, liderimizin emrinde partimizin aday adayıyız, hangimiz aday olursa da hepimiz aday olmuşçasına çalışacağız, dediniz. Ne oldu? O belediye başkanınız sözüm ona Televizyon da çıkıyor ya, işte Üniversite sınavlarını falanca arkadaşımdı çözdü, Burunçayır yolunu falanca arkadaşım çözdü. Ya Peki sen bu kadar Ahmet Aydın’ın milletvekillerinin kapısında dolaşıyordun. Her seferinde binlerce teşekkür ediyordun bize, o gün mü doğru söylüyordun? Bugün mü doğru söylüyorsun? Yazıktır, günahtır, yiğidi öldür hakkını teslim et. Besni’ye üniversite sınavı yapılacak dediğimiz de Kanun dahi engeldi, en az 60 Km olması lazımdı ama naptık, üniversite sınavı yapılıyor mu? Yapılacak İnşallah. Kim yapar peki yaparsa AK Parti yapar. Burunçayır yoluna başladık. Hastanenizden, TOKİ’lerinize kadar, yer altı yer üstü ne kadar eser varsa hangi dönemde yapıldı?

Şimdi gelelim Erkenek içme suyuna Besni, Gölbaşı 4 tane belde Harmanlı, Balkar, Belören ve Suvarlı ile birlikte 13 köyün içme suyunu halledecek olan Erkenek İçme suyunu yatırım programına biz aldık ve İnşallah yakında ihalesini yapıp işe başlayacağız. Bütün köyleri alt yapısı üst yapısını hallediyoruz. Bu irade ancak güçlü bir irade olacak ki bu eserleri kazandırabilir. O irade de Tayyip Erdoğan’da AK Parti’de var.

Dünyadaki oyunları da görüyorsunuz. Yeni Zelanda’da bir hadise yaşadık. Tek vazifesi kulluk görevini icra etmek üzere camide bulunan 50 Müslüman kardeşimizi katlettiler, şehit ettiler. Orada da dahi hedefe Tayyip Erdoğan’ı Türkiye’yi koydular.  Niye Türkiye, niye Tayyip Erdoğan hedefte? Bakın ne diyor o Ayasofya’yı Kilise’ye dönüştürecekmiş. Hala bu coğrafya da bu milletin yaşamasını Müslümanların bulunmasını haçlı artıkları kabullenmiş değil. O yüzden madem Türkiye hedefte ise ama Türkiye’de bu coğrafyanın kaderiyle eş oranlıysa Dünyada mazlumların tek umudu Tayyip Erdoğan ise Besni’den çok daha güçlü bir destek lazım.”dedi.

Ahmet Aydın’dan sonra konuşan AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ise şu ifadelere yer verdi.

“Çok değerli Besnili Hemşerilerim, hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Hasemli’den Berete’ye, Kargalı’dan Markoz’a ya, Karakuyu’dan İznik’e, Çakırhüyük’ten Tut’a Besni’nin her noktası benimdir, kardeşimdir, hemşerimdir hepsinin emrindeyim.

Besnililer üretken, mücadeleci ve tırnaklarıyla bir yerlere gelmişlerdir. Bugün Fatma Şahin kardeşim kendisiyle beraber geldim, kendisine çok teşekkür ediyorum. Besni deyince her zaman yanımızda oldu. Her zaman bir ve beraber olduk. Büyük Şehir Belediye Başkanı olmasına rağmen Besni’ye ilçe olarak bakmadan kardeş şehir olarak ilan eden belki de bölgedeki tek belediye başkanıdır.

Adıyaman Milletvekili kardeşlerimin Mecliste verdikleri mücadeleye ben zaten şahidim. Her zamanda onlarla bir ve beraberim. Gaziantep Milletvekili olabilirim ama her zaman her konuda yüreğim canım sizinledir. Sizlere bölgeye hizmet etmeye inanın talipli değil, mecburuz.”

En son konuşan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ise Besni’nin Gaziantep’in canı ciğeri olduğunu ifade ederek, “Besni’ye kararını vermiş Eyyup Mehmet Emre ile yola devam diyor İnşallah. Besni bir tarih, kültürdür. Besni bizim gözümün nuru, canımız ciğerimizdir. Gaziantep’in en güzel rengi ve desenidir Besni. Besni bana kardeşlik protokolü ile geldiği zaman benim için en güzel kardeştir Besni dedim. Önce millet, önce memleket diyoruz. Yıl 2002 Ahmet başkanımla birlikte yola çıktık. Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak dedik, başımızda Recep Tayyip Erdoğan AK Parti ile hiçbir şey eskisi gibi olmadı olmayacak. Önce insan dedik, insanı yaşat ki devlet yaşasın dedik, insanı yücelt ki devlet yücelsin dedik.

Kurucu Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı yaptım. Yetim, yaşlı, şehit yakınları o kimsesizlerin kimi dediğimiz ne götürdüysek Cumhurbaşkanımıza 3 katını alarak geldik. Besni Kurucu Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı yaptığım sırada Ahmet başkanım ve vekillerim geldi, dediler ki dünya da mekân ahrette iman Besni’ye konut istiyoruz, helal olsun dedim.

Komşu hakkı en büyük haktır. Gaziantep’in ekonomisinde, üretiminde, ticaretinde Gaziantep modelini Besnili kardeşlerimle buluşturduk. Suyu sert insanı mert adam gibi adamdır Besnili. Az önce Ahmet Aydın ifade etti ama Besnili her şeyin farkındadır, her şeyi bilir. 31 Mart’ta Eyyup Mehmet Emre kardeşimiz kazandığında biz büyükşehir olarak hizmetinizde olacağım. Hep beraber başaracağız.

Ankara’da Tek Ses Olacaksın

Hizmet Ancak O Zaman Gelir

Besni her şeyin en güzelini hak ediyor. O yüzden bir belediye başkanı olarak, bir kız kardeşiniz olarak şunu söylüyorum. O kadar önemli ki yerel kalkınma kardeşim Ankara’da kuvvetli olacaksın, Ankara’da tek ses olacaksın, Ankara’da tek nefes olacaksın hizmet ancak o zaman gelir. Bu bölge de Mehmet Emre kardeşim ne isterse gelecek ben gereğini yapacağım.” Dedi.

 

 



Esnaf temsilcileri sorunlarını Tutdere’ye iletti

ATSO Başkanı Torunoğlu: 'Aryon AVM yatırımı, Adıyaman’ın normale dönüş sürecine katkı sunuyor'

Baro Başkanı Doğan: 'Emek her zaman önceliğimizdir, sermaye emekçinin hakkını gözetmeli'

Adıyaman Platformu Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’dan esnafa destek talep etti

Adıyaman Platformu, deprem bölgesi için hazırladığı raporu Bakan Bolat’a sundu

28 Nisan 2025 güncel altın fiyatları ve yatırım rehberi

MHP Adıyaman İl Başkanı Ali Önat: 'Tütün Üreticisi de Devlet de kazanacak'

Deprem sarsıntısı yetmedi, uçak fiyatları da sarstı: İstanbul-Adıyaman 11 bin 800 TL

Gerger’de üretim ve istihdama katkı sunacak 'İpekyolu Gerger Tekstilkent' projesi hayata geçiyor

Milletvekili Hüseyin Özhan: 'Turizmi stratejik bir alan olarak görüyoruz'

Sosyal medya kullanımı artıyor

Adıyaman’da teknoloji eğitiminde yeni dönem: TeknoPlatform hayata geçiyor

Yerli Navigasyon ve Sosyal Medya Uygulaması Geliyor!

Kullanıcıların yüzde 96,9’u internete erişim için cep telefonu kullanıyor

Kargolar aynı gün teslim edilecek

Microsoft, Skype'ı kapatıyor

Öğrencilere siber suçlar anlatıldı

TÜRKSAT’a dev veri merkezi

Vali Varol, Adıyaman Gençlik Merkezi'nde gençlerle buluştu

SANKO Okulları’nın Nasa Buluş Şenliği başarısı

Adıyaman Üniversitesi 3×3 Basketbol Turnuvaları’na Ev Sahipliği Yaptı May 12, 2025

Toklu Ortaokulu Yıldız Kız Bocce Takımı Bölge 2.'si oldu

BESNİLİ ÖĞRENCİ BİLEK GÜREŞİNDE BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

BESNİ’NİN FERDİ PARAŞÜTÇÜSÜ KARDELEN KÜBRA ŞAFAK’TAN ÖNEMLİ BAŞARI

BESNİLİ SPORCULAR MUAYTHAİ TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDAN MADALYALARLA DÖNDÜ

Namağlup şampiyon Adıyaman temsilcisi, Türkiye Finalleri için sahaya çıkacak

ADIYAMAN, YURTLİG VOLEYBOL BÖLGE MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Besnili öğrencilerden Bocce'de önemli başarı

Adıyaman Üniversitesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında havuz protokolü

12 bin öğrenci yetenek testinden geçecek

‘Oynaya Oynaya Büyüyoruz’ projesi Adıyaman’da başlıyor

Adıyaman'da halk oyunları şöleni: 980 sporcu sahne aldı

Gölbaşı Belediyesi’nden anlamlı Anneler Günü etkinliği: Geliri SMA hastası İkra Nur’a bağışlanacak

Protokol imzalandı: Sırrı Süreyya Önder için park yapılacak

Adıyaman Üniversitesi’nde 'Kuantum Çağına Doğru' konferansı düzenlendi

'Çayönü’nün İzinde' konferansı Adıyaman Üniversitesi’nde yoğun ilgi gördü

Adıyaman’da çocuk şenliği: Eğriçay Parkı’nda minikler için renkli etkinlikler düzenlenecek

Adıyaman Üniversitesinde ‘Mısralara Yansıyan Nur: Naat Şiirleri Dinletisi’ düzenlendi

Adıyaman Üniversitesi Arkeoloji Topluluğu'ndan minik kâşiflere kültürel miras eğitimi

Milletvekili Mustafa Alkayış’tan TBMM Genel Kurulu’ndan Motofest’e davet

Alkollü sürücünün yaktığı otomobil küle döndü

Kurt: Terör bitti, Türkiye kazandı

AK Partili Şan: Terörsüz Türkiye ortak sorumluluğumuzdur

Bahçeli: ‘Terörsüz Türkiye’nin meşalesi yakılmıştır, bugün kazanan barış ve kardeşliktir’

Genç Kızılay Ekibine ‘Bilinçli Toplum, Güçlü Yarınlar’ temalı eğitim verildi

‘Oynaya Oynaya Büyüyoruz’ projesi Adıyaman’da başlıyor

Besni'de vefat edenler 12.05.2025

Amasya'da peş peşe 4,4 ve 4,2 büyüklüğünde depremler

Adıyaman'da halk oyunları şöleni: 980 sporcu sahne aldı

SUGÖZÜ’NDE KURALLARA UYMAYANLARA 56 BİN TL CEZA KESİLDİ

Pancar toplarken kayalıklardan düşen kadın hayatını kaybetti

Milletvekili Mustafa Alkayış: ‘Türkiye, yeni dünya düzeninde belirleyici bir güce sahip’

Vali Yardımcıları ile değerlendirme toplantısı yapıldı

Kahta 02 Spor, Gölbaşı'nı 4-1 mağlup ederek BAL'da kaldı

EĞİTİM CAMİASI SUGÖZÜ’NDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BULUŞTU

Adıyaman Üniversitesi 3×3 Basketbol Turnuvaları’na Ev Sahipliği Yaptı May 12, 2025

Terör örgütü PKK kendini feshettiğini duyurdu!

KAYMAKAM PARTAL’DAN ANNELER GÜNÜNDE ANLAMLI ZİYARET

SÜRÜCÜSÜNÜN ATEŞE VERDİĞİ OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Vali Varol, şehit annesini ziyaret ederek Anneler Gününü kutladı

Vali Varol, trafik araçları ile uygulamalarda kullanılan ekipmanlar inceledi

Atık malzemelerle hazırlanan kıyafetler

Vali Varol’dan Anneler Günü mesajı

Adıyaman’da kamyon devrildi

Sırrı Süreyya Önder için Adıyaman’da mevlit okutulacak

MHP İl Başkanı Ali Önat: ‘Annelik millete yön veren kutsal bir misyondur’

Gölbaşı Belediyesi’nden anlamlı Anneler Günü etkinliği: Geliri SMA hastası İkra Nur’a bağışlanacak

Adıyaman’da kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi Jandarma tarafından yakalandı

‘Camii Engelli Buluşması’ programı düzenlendi

Protokol imzalandı: Sırrı Süreyya Önder için park yapılacak

Yükleniyor