Tarih: 01.02.2019 15:19

AK Parti Belediye Başkan Adayı Emre’den 3. Etap TOKİ Sakinlerine Müjde

Facebook Twitter Linked-in

Seçim çalışmalarına hızla devam eden AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Eyyup Mehmet Emre, 3. Etap TOKİ sakinlerinin ödemeleri konusunda yaşadığı problemi gidermek üzere Ankara’da AK Parti Adıyaman Milletvekili Yakup Taş, AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem ile beraber TOKİ Başkanı Sami Er ve TOKİ Finans Daire Başkanı Ayhan Karaca ile görüşerek çözüme kavuşturdu.

3. etap TOKİ’de bulunan 168 dairenin ödemeleri konusunda yapılan görüşme sonucunda 168 daire sakinin ödemeleri artık memur maaş zammına endeksli olarak artmayacak.

Konu hakkında açıklamada bulunan Emre, “AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Yakup Taş, AK Parti İlçe Başkanımız Mustafa Çiğdem ile birlikte TOKİ Başkanımız Sami Er ve Finans Daire Başkanımız Ayhan Karaca ile Besni ilçemizde TOKİ'nin yapmış olduğu 3. Etap Toki evlerinin (Sarhan TOKİ) sorunlarını görüşerek istişarelerde bulunduk.

Projede bulunan fakat yapılmayan camii ve spor salonu ile ilgili çalışma başlatıldığı, eğer hak sahiplerinin taksit ödemelerinde bu camii ve spor salonu gözüküyorsa ödenen paraların iadesi ve ya ilerde ödenecek taksitlerle mahsuplaşması sağlanacak. Bu vesile ile Halkımızın sorunlarının çözümü noktasında bugün olduğu gibi yarında sürekli gayret içerisinde olacağımızın bilinmesini isterim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —