Tarih: 24.01.2019 19:56

Ahmet Aydın “Gönül Belediyeciliği Diyoruz ve Biz O Gönüllere Girmek Zorundayız”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti ilçe teşkilatı toplantı salonunda düzenlenen toplantıya AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili H.İbrahim Fırat, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Mehmet Dağtekin, AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, AK Parti Besni Belediye Başkan Adayı Eyyup Mehmet Emre, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, “Eyyup Mehmet Emre kardeşimiz hatırlattı bize, dedi ki ’ Besni halkı beni tercih etti’ amenna bizde merkez olarak buna şahidiz ve Genel Merkezimiz büyük ilçelerde böyle bir çalışma yaptı. Bu çalışma neticesinde de Eyyup Emre kardeşimize adaylık verildi. Bunun ötesi yok kim ne diyorsa yalan.

Bugüne kadar alışmışlar orada burada seçilecekken milleti kandıracaklar sonrada gelip iktidarın nimetlerinden faydalanacaklar. Böyle bir şey yok. Kandırmacalar yeter artık çünkü bugüne kadar bu noktada iyi niyetimizden çok istifade ettiler. İstediği zaman dava diyor, istediği zaman lider diyor, istediği zaman Recep Tayyip Erdoğan diyor, köşede bucakta gizli saklı yerlerde sövüp sayıyor yazıklar olsun. Bizim dürüst insanlara ihtiyacımız var, istikameti düzgün insanlara ihtiyacımız var. Yanlış şeyler yapanlar doğru insanlarla aynı yerde bulunamaz. Yolları açık olsun herkesin yolu kendine.”dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Adayı Halil İbrahim Fırat, “Biz bütün ilçelerimizde ve ilde şunu söyledik, eğer milletin istediği aday kimse AK Parti’nin adayı da odur. Sayın Cumhurbaşkanımızda o şekilde belirleyecektir, bizde o şekilde yolumuza devam edeceğiz. Temayül yoklamalarında, anketlerde çıkan ve en son genel merkezimizin belirlediği Eyyup Mehmet Emre kardeşimize nasip oldu. Bizlerde gece gündüz demeden teşkilatımızla beraber 31 Mart gününe kadar çok çalışacağız ve sandıkları dolduracağız.

Sayın Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi bana adaylık verildiğinde eyvallah, bana verilmediğinde yallah diyen insanlarla bizim işimiz yoktur.  Biz işimize bakacağız, biz yolumuza devam edeceğiz, geriye dönüp baktığımızda onlar AK Parti adaylık vermediği dönemlerde de AK Parti’ye oy vermediler zaten. Onlar 2014 yılında da aynı şekilde kendisine adaylık verilmediğin de de kimlerle yol arkadaşlığı yaptığını hepimiz çok iyi biliyoruz.”dedi.

En son konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise “Bugün 31 Mart’ın müjdesidir. Besni tek yürek olmuş birliğin adayı Eyyup Mehmet Emre’yle kenetlenmiş, Allah hayırlı mübarek eylesin. Siyaset uzun soluklu bir iş inişleri var, çıkışları var. Siyasette her zaman herkes istediğini alamayabilir. Bizler iman etmişiz, bir işe başlarken hakkımızda hayırlısı diye niyetlenmişiz. Ya nasip demişiz ama o nasip işimize geldiğinde eyvallah etmişiz ama hakkımızda hayırlısı olmamak ise nefsimize ağır gelmiş tutmuşuz suçu ona buna atmışız, kabahati ona buna yüklemişiz.  Bre gafiller diyeceğim ben onlara. Yani bu kadar insan kabahatli de senin hiç mi kabahatin yok hiç mi suçun yok. Şu adaylık açıklandığı güne kadar, hakkımızda hayırlısı dedi hepsi, naip böyle tecelli etti. Sebepler değişse de nasip değişmez arkadaş bunu bileceksiniz.

Bakın ben burada çok açık söylüyorum. Bugün hepimiz bir samimiyet testinden geçiyoruz. Bugün bu süreçte kim dava eri, kim halkının yanında, hakkın yanında liderinin yanında olduğunu bugün gösterecek.

Sizlere söylüyorum, her biriniz kendinizden, ailenizden ve çevrenizden başlayın. Bana kırılan, ilçe başkanına kırılan, Eyyup Mehmet Emre’ye kırılan darılan yok mudur, vardır. Bilerek veya bilmeyerek kırdığımız insanlar vardır. Gönül Belediyeciliği diyoruz ve biz o gönüllere girmek zorundayız. Bu süreçte her biriniz Eyyup Mehmet Emre’siniz, her biriniz birer belediye başkan adayısınız.  Her biriniz halkayı genişleterek etrafınıza çevrenize iyi bakacaksınız. Nerede gönlü kırık biri varsa, hani ola ki başka sebeplerle meyil etmişse ne olursunuz gerekirse bizim yerimize elini öpün, gönlünü alın.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —