Ahmet Aydın:'Biz Bu Trene 2002 Yılında Bindik, Ölünceye Kadar İnmeyeceğiz'

Ahmet Aydın:

AK Parti’de 2002 yılından bu yana görev alan Milletvekilleri, Belediye Başkanları, İl Başkanları, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları başkanları ve kurucular kurulu başkan adayı Süleyman Kılınç etrafında kenetlendiler.

Adıyaman Keleş konağında gerçekleştirilen toplantıya AK Pati Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Milletvekili İbrahim Halil Fırat, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç, Eski Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kahta Belediye Başkan Adayı Engin Akel, Eski İl başkanları, gençlik kolları başkanları ve kurucu yönetim kurulu üyeleri katıldı.

BİZ BU TRENE 2002 YILINDA BİNDİK, ÖLÜNCEYE KADAR İNMEYECEĞİZ

AK davaya inananların ilk günkü heyecanla yollarına devam ettiğini belirten AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın,“Biz bu trene 2002 yılında bindik, ölünceye kadar inmeyeceğiz” dedi.

Hiçbir partiye nasip olmayacak şekilde birlik ve beraberliğin ilk günkü heyecanla devam ettiğini dile getiren Aydın şöyle devam etti:
“Bu tablo AK Partiye yakışan bir tablo. O ilk zamanlarda, o zor dönemlerde, herşeye rağmen, ülkem, milletim diyen davasına inanmış olan insanların birlikteliliği . Daha önce farklı görevlerde bulunmuş, il, ilçe ve gençlik kolları başkanlıkları, il ve ilçenin teşkilat mensubu arkadaşlarımız, belediye başkanlarımız yine bugün hep birlikte buradayız. Hani ilk günkü aşkla diyoruz ya, o ilk günkü aşkı bozmadan, ilk günkü heyecanla arkadaşlarımız zaman zaman bir araya geliyorlar. Bizlerde fırsat bulduğumuzda toplantılara iştirak ediyoruz. 2002 den bugüne yapılanlar, çalışmalar, kazanılar güzel seçimler yad ediyoruz ve yarın bir seçim olacakmış gibi çalışmalarımızı ilk günkü heyecanla sürdürüyoruz. Arkadaşlarımızın hepsi candan, samimi. Yüreği bu il için, bu ülke için ve bu dava için atan arkadaşlarımız. Şu anda görevi olsun olmasın, burada hepsi ev sahibidir. Hepsi kendisini görevli olarak adlediyorlar. Birbirimizi tamamlayan arkadaşlarımız. Bu arkadaşlarımız gerçek dava ehli arkadaşlarımız. Bize yakışan tablo bu. AK Partiyi diğer partilerden ayıran etkende bu. Bizde makam, şan şöhret davası yok. Bizde AK Dava var ve bu davaya inanmışların bir araya geldiği bir tablo var şu anda. 2002 yılından bu yana aynı heyecanı taşıyarak bu güzel tablonun oluşması ve devam etmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” 

 BİZE VERİLDİĞİNDE EYVALLAH, VERİLMEDİĞİNDE YALLAH DİYENLERDEN DEĞİLİZ

Dava bilinciyle hareket ettiklerini ve koltuk sevdası uğruna yolundan sapanların bu trenden indiklerini ifade eden Milletvekili İbrahim Halil Fırat sözlerini şöyle sürdürdü: “Genel başkanımız ve liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın belirtiği gibi AK parti sıradan bir parti değil. Ak Parti milletin bir araya geldiği ve tabelasını sayın Cumhurbaşkanımızın ve arkadaşlarının astığı bir partidir. Ondan dolayı da dava erlerinin bir arada olduğunu görüyoruz. Bu arkadaşlarımız sayın Cumhurbaşkanımızın dediği gibi bana verildiğinde ‘Eyvallah’ bana verilmediğinde ‘Yallah’ diyen arkadaşlarımız değiller. Bu arkadaşlarımız partimizin kurulduğu ilk günden bugüne bir çok kademesinde yer almış, görev yapmış arkadaşlarımızdır. Şu anda belediye başkanlığı, il başkanlığı, ilçe başkanlığı ve gençlik kolları başkanlığı yapmış arkadaşlarımız hep birlikteyiz. İnşallah bundan sonra da hep birlikte olacağız. Bir parti olarak değil de,  Dava bilinciyle hareket ediyoruz. Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah.” 

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ SÜRDÜĞÜ SÜRECE AK DAVA YOLUNA DEVAM EDECEK
Güzel birliktelik devam ettiği sürece AK davanın da hedefine emin adımlarla devam edeceğini belirten Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise,"Bu tablo seçime dönük bir tablo değil. Yıllardır kurucu arkadaşlarımızın bira araya gelerek devam ettirdikleri bir tablodur. Seçim süreci yaklaşınca bu toplantılar daha da önem arz etmeye başladı. AK Partinin en önemli özelliklerinden biride birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin yaşandığı yerdir. 31 Mart tarihinde yeni bir seçimi gerçekleştireceğiz. Bizlerde bu birlik ve beraberlik olduğu sürece, diğer seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de çok güzel bir sonuçla yolumuza devam edeceğiz. 2002 yılından bu yana davaya hizmet eden, partimizin bir adım daha ileriye gitmesi adına omuz veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Allah bu birlik ve beraberliğimiz bozmasın” şeklinde konuştu. 

NE YÜK VERSA HEP BİRLİKTE KALDIRACAĞIZ

Gördüğü birlik ve beraberlik tablosu karşısında il başkanı olarak gurur duyduğunu belirten AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin,birlik ve beraberlik mesajları verdi.

“Ne mutlu bizlere ki partimiz kurulduğu günden bugüne bu çatı altında yer alan arkadaşlarımız davasına, partisine sahip çıkarak büyük bir özveriyle yollarına devam ediyorlar" diyen Dağtekin," İl başkanı olarak ben bu güzel tablo karşısında Allah’a şükrediyorum, hamd ediyorum. Bu toplantıları, birlikteliliğimizi arttırarak yolumuza devam edeceğiz. Değer verirseniz değer görürsünüz. Ne yük varsa hep birlikte kaldıracağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

SİYASET MESLEK DEĞİLDİR

AK Davanın bir ferdi olmaktan onur duyduğunu söyleyen AK Pati Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç da şu değerlendirmelerde bulundu

“Kurucu üyelerimiz 16 yıldır büyük bir özveriyle yollarına devam ediyorlar. Güzel bir aile tablosu oluşturuyorlar. Ufak tefek kırgınlıklarımız olabilir ama hepimizin en büyük ortak gayesi AK Partiye ve aziz milletimize hizmet etmektir. Partimizi terk eden hiçbir insanın siyaseten iflah olacağını düşünmüyorum. 2002 yılından bu yana istikametinden taviz vermeden yoluna devam eden dava arkadaşlarımızla birlikte yolumuza omuz omuza yürümeye devam ediyoruz. Ayrımız gayrımız yok. Şu anda daha önceki belediye başkanımız burada, mevcut belediye başkanımız burada bu tabloyu başka partide görmek çok zor. Makamlar gelip geçicidir, siyaset bugün var yarın yok önemli olan hoş bir seda bırakmaktır. Siyaset meslek değildir, siyaseti meslek edinmemek lazım. Dolayısıyla hizmet ettiğiniz kadar varsınız. Ben bu ailemle gurur duyuyorum ve hepsine teşekkür ediyorum.” 

HEPİMİZ BİRER DAVA ERİYİZ

Bu işlerin kısmet ve birer bayrak yarışı olduğunu ifade eden eski belediye başkanı Necip Büyükaslan, “Hep birlikte yola çıktığımız arkadaşlarımızda ilk günkü heyecanı ve enerjiyi görüyorum. Bizler birer dava eriyiz. Memleketimize hizmet etme yarışında varız diyen arkadaşlarımızla birlikteyiz. Bu bir bayrak yarışıdır. Kısmet oldu iki dönem biz görev aldık, geçtiğimiz dönem Hüsrev Kutlu başkanımıza bayrağı teslim ettik. Kısmet olursa 31 Mart yerel seçimi sonrası büyük bir oy oranıyla Süleyman Kılınç hocamıza bu bayrağı teslim edeceğiz. Bunun için hep birlikte 31Mart sabahına kadar elimizden geleni yapacağız.  Rabbim muvaffak eylesin” şeklinde konuştu 

KOLTUK İÇİN DEĞİL DAVAMIZI İÇİN VARIZ
Amaçlarının millete ve AK davaya hizmet olduğunu dile getiren eski il başkanı Lütfullah Ayhan şöyle devam etti:

 “Partimize ve milletimize hizmet etmek adına 2002 yılından bu yana AK davanın bir neferi olarak yolumuza devam ediyoruz. Parti çatısı altında verilen görev ne olursa olsun en iyi şekilde yerine getirme gayreti içinde olan, koltuk için değil davası için mücadele eden arkadaşlarımızla bu birlik ve beraberliğimizi gücümüzün yettiği yere kadar sürdüreceğiz.” 

ADAY KİM OLURSA OLSUN ÖNEMLİ OLAN AK PARTİYE HİZMET ETMEKTİR
AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Engin Toklu,"Bu birlik ve beraberliğimizi 16 yıldır sürdürebiliyorsak ne mutlu bizlere. 2002 yılından bu yana bu davaya inanmış, hizmet etmiş, görev almış ve yeniden görev alacak arkadaşlarımızla bir arada olmak hepimizi onurlandırmaktadır. Birlikte olduğumuz arkadaşlarımız görev almamış olsa dahi küskünlük yaşamadan yolumuza devam edeceğiz. Hiçbir zaman şuurumuzu kaybetmedik. Aday kim olursa olsun önemli değil, bizin için önemli olan AK Partidir." sözlerini kullandı. 



Çetintepe Barajı Temmuz'da su tutacak

Bakan Şimşek zam genelgesini imzaladı: Memur ve sözleşmeli personele yüzde 15,57 oranında zam yapıldı

Sigara fiyatlarına ÖTV zammı yansıdı: En ucuz sigara 80 TL, en pahalısı 96 TL oldu

ÖTV zammı netleşti: Sigara, akaryakıt ve içkiye otomatik zam yolda

Memur ve emekliye Temmuz zammı belli oldu

Bedelli askerlik ücretine zam: Yeni tutar 280 bin 875 TL oldu

Adıyaman Milletvekilleri ve Ziraat Odası Başkanları Tarım ve Orman Bakanı ile görüştü

4,5 milyondan fazla elektronik işlem, 140 milyon lira tasarruf

Adıyaman’da Perşembe günü iş bırakma eylemi yapılacak

Tarım İl Müdürü Akkan’dan muhtarlara ziyaret: Don ve kuraklıkla mücadelede iş birliği vurgusu

Türkiye tarihinin en büyük ihracat anlaşması: 48 KAAN Uçağı Endonezya'ya satıldı

Sosyal medya kullanımı artıyor

Adıyaman’da teknoloji eğitiminde yeni dönem: TeknoPlatform hayata geçiyor

Yerli Navigasyon ve Sosyal Medya Uygulaması Geliyor!

Kullanıcıların yüzde 96,9’u internete erişim için cep telefonu kullanıyor

Kargolar aynı gün teslim edilecek

Microsoft, Skype'ı kapatıyor

Öğrencilere siber suçlar anlatıldı

TÜRKSAT’a dev veri merkezi

Vali Varol, Adıyaman Gençlik Merkezi'nde gençlerle buluştu

2025-2026 Süper Lig fikstürü çekildi: Derbi haftaları ve ilk maçlar belli oldu

ADIYAMANLI GÜREŞÇİLERDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA BÜYÜK BAŞARI

ADIYAMANLI SPORCU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDAN ÇİFTE ALTINLA DÖNDÜ

Milletvekili Alkayış: ‘Adıyaman’da spor yatırımlarıyla gençliğe umut, şehre nefes oluyoruz’

Adıyaman İşitme Engelliler Futbol Takımı Türkiye üçüncüsü oldu

Kaymakamlık Turnuvasında finalin adı: Eskiköy Selçukspor vs Şambayat İdmanyurdu

Fenerbahçe Beko’dan tarihi zafer: ‘Avrupa’nın En Büyüğü Bir Kez Daha Sarı Lacivertliler’

Besni Belediyesi Final Four için dev ekran kuruyor

Fenerbahçe Beko tarih yazdı: EuroLeague’de finale yükseldi

Ali Koç: ‘Fenerbahçe’nin Olağanüstü Genel Kurulu Eylül’de Yapılacak’

TGA koordinasyonunda Adıyaman’a özel tanıtım çalışmaları başladı

İshak Şan’dan Adıyaman’a turizm ve sosyal yaşam alanı projesi: Cendere Köprüsü’ne millet bahçesi

Hayati İnanç, Kahta’da okurlarıyla buluştu

Adıyaman’da turizm alanında 112 Acil Sağlık Hizmetleri değerlendirildi

Adıyaman Öğretmenler Korosu'ndan ‘Yıla Veda Ezgileri’ konseri

Adıyaman’da El emeği göz nuru eserler büyük beğeni topladı

Adıyaman’da Buray rüzgarı esecek: ‘Sesimiz Bir, Yüreğimiz Bir’ gençlik konseri 28 Mayıs’ta

Adıyaman Üniversitesi’nde ‘Bahar Şenliği ve Türk Mutfağı Haftası’ coşkuyla başladı

İzmir’deki Adıyamanlılar ‘Dayanışma Pikniği’nde buluştu

Adıyaman Üniversitesi’nden kültürlerarası buluşma: Bahar Şenliği 26-27 Mayıs’ta başlıyor

Kahta’da geniş çaplı denetim: Uyuşturucu ve kesici alet ele geçirildi

Adıyaman'da motosiklet denetimi: 186 bin lira ceza, 2 ehliyet iptali

Dolandırıcılık girişimi polis ekiplerince engellendi

Adıyaman’da madde kullanan şahıs emniyet binası karşısında yere yığıldı

Cihat Arutay’tan siyasilere sert çağrı: ‘Performansınızı uyuşturucuyla mücadelede de görmek istiyoruz’

Malatya Yeşilyurt’ta silahlı yaralama olayı: Bir kişi hafif yaralandı, ruhsatsız tabanca ele geçirildi

Kahta DEMBİR-DER’de görev değişimi: İlçe Temsilciliğine İrfan Çetinkaya seçildi - Videolu Haber

Sağlık çalışanlarından şehitler için Kuran-ı Kerim Tilaveti - Videolu Haber

Vali Varol’dan KOSGEB İl Müdürlüğü’ne ziyaret

Depremzedelerin çamaşır makinelerini çalan şüpheliler yakalandı

Başkan Hallaç, mahalle muhtarlarıyla iştişare toplantısında buluştu

Prof. Dr. Uyanikoğlu’ndan yaz sıcaklarına karşı hayati uyarı: Susuz kalmayın

Adıyaman Kent Konseyi’nden Vali Dr. Osman Varol’a ziyaret

Tutdere'nin ifadesi: 'Halkıma hizmet edebilmem için evde durmamam gerekiyor'

Bahçeli’den Özel’e tepki ve destek: 'Sokak sokak gez de görelim, ama duruşmalar TRT’de yayınlansın'

Tutdere'ye ev hapsi kararı verildi

Çetintepe Barajı Temmuz'da su tutacak

Uyuşturucudan 10 yıl hapis cezası bulunan firari yakalandı

Adıyaman’da uyuşturucu operasyonu: 7 kişi yakalandı

Vali Dr. Osman Varol, Halk Buluşmalarında vatandaşları dinlemeye devam ediyor

BESNİ’DE AŞURE GÜNÜ ETKİNLİĞİNE YOĞUN İLGİ

Vali Yardımcıları Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

Vali Varol, sahipsiz hayvanların korunmasına yönelik VKS toplantısına katıldı

İl Özel İdaresinin köylerdeki çalışmaları değerlendirildi

Bakan Şimşek zam genelgesini imzaladı: Memur ve sözleşmeli personele yüzde 15,57 oranında zam yapıldı

Ömer Çelik: 'Cumhuriyetimiz, milletimizin hür yaşama iradesinin tecellisidir'

Adıyaman Üniversitesi, 14 Ülkeden Öğrencileri Türkçe Yaz Okulu’nda Ağırlıyor

Erdoğan ile görüşen DEM heyetinden ilk açıklama: ‘Süreç yeni bir aşamaya girdi, karşılıklı irade devam ediyor’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, DEM Parti İmralı heyetini Cumhurbaşkanlığı’nda kabul etti

Adıyaman Üniversitesi’nde Psikoloji bölümü öğrenci alımına başlıyor

Yükleniyor