Tarih: 05.01.2017 09:23

Adıyaman'da Narkotim Ekibi Kuruluyor

Facebook Twitter Linked-in

Emniyet Genel Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, kurulduğu 2014 yılından itibaren uyuşturucuyla mücadeleye önemli katkı sağlayan narkotimlerin 29 ilde başarılı operasyonlara imza attılar.

Narkotimler, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Batman, Bolu, Çanakkale, Çorum, Düzce, Edirne, Isparta, Kahramanmaraş, Kırıkkale, Kırklareli, Kilis, Mardin, Muğla, Rize, Sivas, Uşak, Yalova ve Zonguldak'ta 2017 yılının ilk yarısından itibaren faaliyete geçecek.

2017 yılı için bunun müjde olduğunu belirten Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, '2017 için müjde olacak. Emniyet Genel Müdürlüğümüz daha önce geçen yıl başlatmış olduğu narkotimler listesine Adıyaman ilimizi de aldı. Bu vesileyle ilimizde de yeni yılda narkotimler kurulacak. Narkotimler sadece okul önlerinde, kafelerde, halkın genel olarak yoğun olduğu vatandaşlarımızın sıklıkla şikâyet ettiği uyuşturucu haplar, esrar gibi konularda birebir bu işlere yönelik bir ekip kuracağız. Aynı zamanda Ankara'dan isteğimiz sonucunda birde narkotik köpeği ayrıldı. İnşallah yakın zamanda Adıyaman'ın bir tane narkotik köpeği olacak. Bunda da yine yol uygulamalarımızda narkotik köpeğimizle daha da güçlü hale geçecek. Ekiplerimiz yine aynı şekilde gündüz olduğu gibi gece ekiplerimiz normal uygulamalarını yapacak, her şey Adıyaman'ımızın daha huzurlu olması için' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —