Tarih: 25.07.2024 14:32

Adıyaman OSB'de Vali Dr. Osman Varol'dan Ekspres Tekstil ve Gürteks Tekstil'e ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Vali Varol, ilk olarak Ekspres Tekstil’i ziyaret ederek üretim bantlarını gezdi ve işletmenin üretim aşamaları hakkında firma sahibi Mehmet Parlak’tan bilgi aldı. Ardından Gürteks Tekstil’i ziyaret eden Vali Varol, burada da üretim süreçlerini inceleyerek firma sahibi Yılmaz Gürbüz'den detaylı bilgiler edindi.
Vali Dr. Osman Varol, bu ziyaretler sırasında yaptığı açıklamada, "Yaptıkları yatırım ve üretimle ilimiz ve ülkemiz ekonomisine ve istihdamına ciddi katkılar sağlayan bütün sanayicilerimize teşekkür ediyoruz" dedi. Ayrıca, OSB'deki firmaların ilimizin ekonomik kalkınmasına olan katkılarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Abdülkadir Çelenk Organize Sanayi Bölgesi Başkanı da, "Yaptıkları yatırım ve üretimle ilimiz ve ülkemiz ekonomisine ve istihdamına katma değer sağlayan tüm işletmelerimize teşekkür ediyoruz" diyerek sanayicilere olan desteklerini belirtti.
Bu ziyaretler, Adıyaman OSB’deki işletmelerin üretim süreçlerinin yakından incelenmesi ve sanayicilerin sorunlarının dinlenmesi açısından önemli bir adım oldu.

 

Kaynak : PHA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —