Tarih: 30.08.2024 17:46

A Millî Takım'ın Galler ve İzlanda maçları aday kadrosu açıklandı

Facebook Twitter Linked-in

6 Eylül’de Galler’e karşı deplasmanda oynanacak maç ve 9 Eylül’de İzmir’de İzlanda’ya karşı oynanacak karşılaşma öncesinde teknik direktör Vincenzo Montella’nın belirlediği 28 kişilik kadro, dikkat çekici isimlerle dolu.

-Kadroda Öne Çıkan İsimler ve Sakatlıklar

Aday kadroda Ahmetcan Kaplan, Doğan Alemdar, Enes Ünal, Ferdi Kadıoğlu, Ozan Kabak ve Rıdvan Yılmaz sakatlıkları nedeniyle yer almadı. Bu oyuncuların eksikliği, kadroda bazı değişikliklere neden olurken, Emirhan Topçu, Eren Dinkci ve Mustafa Hekimoğlu ilk kez A Millî Takım’a davet edildi. Bu genç oyuncuların performansları, teknik heyetin yeni stratejiler geliştirmesine olanak tanıyacak.

-Hazırlık Programı ve Maç Detayları

A Millî Takım, 2 Eylül Pazartesi günü saat 12.00’den itibaren TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanmaya başlayacak. İlk antrenmanını aynı gün saat 18.15’te gerçekleştirecek olan takım, Galler maçının hazırlıklarını burada sürdürecek.

5 Eylül’de gerçekleştirilecek son antrenmanın ardından Galler’e hareket edecek olan millî takım, Cardiff City Stadyumu’nda kısa bir yürüyüş yapacak ve ardından bir basın toplantısı düzenleyecek. 6 Eylül’de oynanacak Galler - Türkiye maçı, TSİ 21.45’te TV8 ve Exxen platformlarından naklen yayınlanacak.

İzlanda karşılaşması için 7 Eylül’de İzmir’e geçecek olan Ay-Yıldızlılar, Gürsel Aksel Stadyumu’nda hazırlıklarını sürdürecek. Maç öncesinde yine bir basın toplantısı düzenlenecek ve ardından takım son antrenmanını yapacak. Türkiye - İzlanda mücadelesi, 9 Eylül’de TSİ 21.45’te başlayacak ve TV8 ile Exxen’den canlı olarak izlenebilecek.

Vincenzo Montella’nın belirlediği kadroda şu isimler yer alıyor:

Altay Bayındır, Mert Günok, Muhammed Şengezer, Uğurcan Çakır, Abdülkerim Bardakcı, Çağlar Söyüncü, Emirhan Topçu, Eren Elmalı, Kaan Ayhan, Merih Demiral, Mert Müldür, Samet Akaydin, Zeki Çelik, Hakan Çalhanoğlu, İsmail Yüksek, Okay Yokuşlu, Orkun Kökçü, Salih Özcan, Arda Güler, Barış Alper Yılmaz, Can Uzun, Eren Dinkci, İrfan Can Kahveci, Kenan Yıldız, Kerem Aktürkoğlu, Mustafa Hekimoğlu, Semih Kılıçsoy, Umut Nayir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —