Tarih: 11.03.2013 22:51

Besni Ortaokulu Öğrencilerinden 10 Bin Mavi Kapak

Facebook Twitter Linked-in

Besni Orta Okulu, bu senede 10 bin adet mavi kapak toplayarak Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan'a teslim etti.

 

Geçen yılda 11 bin adet mavi kapak bağışında bulunan Besni Orta Okulu, bu senede 10 bin adet mavi kapak toplayarak Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan'a teslim etti.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan okul öğretmenlerinden Gülnur Doğan; 'Bilim fen ve teknoloji kulübü olarak toplum hizmeti çalışması için kampanyaya destek amaçlı mavi kapak topladık. Geçen yıl yaklaşık 11 bin adet bağışta bulunmuştuk. Bu yıl ise, 6 aylık çalışma sonrası yaklaşık 10 bin adet mavi kapak toplayarak projeye destek oluyoruz. Buradaki temel amacımız gelecek nesilleri ve çocukları toplumsal hassasiyete ve bilince kavuşturmak, beyindeki engeli kaldırmak' dedi.

Anadolu Sakatlar Derneği Besni Şube Başkanı Ömer Arslan ise, bu duyarlılığından dolayı eğitim camiasına ve destek veren herkese teşekkür etti. Arslan, önümüzdeki günlerde tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahiplerine teslim edeceklerini belirtti




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —