Tarih: 10.01.2019 23:05

81 Yaşındaki Kadın 17 Yıldır Asker Oğlunun Yolunu Gözlüyor

Facebook Twitter Linked-in

Besni'de yaşayan 81 yaşındaki Dursun Tutuş'un oğlu Sinan Kavun 17 yıl önce  acemi birliği için Sivas'a ardından  usta birliği için Ankara Harita Genel Komutanlığı Hava Destek Taburu'nda gitti. Çarşı iznine Sinan Kavun'dan bir daha haber alınamadı. Anne Dursun Tutuş, bir daha haber alamadığı oğlunun son kes sesini duymak istiyor.

-"AĞLAMAKTAN GÖZ PINARLARI KURUYARAK GÖRME YETENEĞİNİ KAYBETTİ"

17 yıl önce acemi birliğine ve daha sonra usta birliğine gönderdiği oğlundan bir daha haber alamayan ağlamaktan göz pınarları kuruyan ve görme yeteneğini kaybeden Dursun Tutuş, oğlu Sinan Kavun'u ölmeden önce son defa sesini duymak istiyor.

-"ÖLMEDEN OĞLUMU KAVUŞTURUN BANA"

17 yıl önce eşinden ayrılan ve ağlamaktan göz pınarları kuruyarak gözlerini kaybeden eşinden ayrı ve kızının yanında hayata tutunmaya çalışan 3 çocuk annesi Dursun Tutuş, ölmeden önce oğluna kavuşmayı ve son kez olsun sesini duymayı istiyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan oğlunun bulunması için yardım isteyen Dursun Tutuş, şunları söyledi:
"Ben oğlumun gelmesini istiyorum. Benim oğlumu bulunda getirin, Allah rızası için. Oğlumun yüzünden benim gözlerim kör oldu ayaklarım kırıldı merak ede ede. Getirin artık dayanamıyorum. Oğlumu bulda getir Cumhurbaşkanım kurban olduğum. Cumhurbaşkanım ellerini öperim, ayaklarını öperim ne olur bana oğlumu bul sana yalvarıyorum. Ölmeden oğlumu kavuşturun bana. Benim oğlum 17 senedir kayıp oldu, oğlumun hasretinden gözlerim kör, ayaklarım topal oldu, Allah’a ve sizlere yalvarıyorum. Benim oğlum askere gitti gelmedi. Cumhurbaşkanım benim oğlum askerliğe gitti gelmedi, öldü mü? kaldı mı? bilmiyorum. Eliniz uzun kolunuz uzun sizlere yalvarıyorum oğlumu bulunda getirin diyerek yardım istedi."

-"NİNEM GECELERİ KALKIP OĞLUM OĞLUM DİYE AĞLIYOR"

Ninesinin ölmeden önce son kez dayısını görmek istediğini aktaran torun Umut Tutuş ise şunları söyledi:

"Dayım Sinan Kavun 17 senedir kayıp. Dayım kaybolduktan sonra meraktan ninemin gözleri kör oldu. Geceleri kalkıp oğlum oğlum diye ağlıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, devlet büyüklerimizden dayımın bulunması için yardım bekliyoruz. Ninem ölmeden önce son kez olsa dayımı görmek istiyor. Bunun için sayın Cumhurbaşkanımızdan ve Devlet büyüklerimizden yardım bekliyoruz"




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —