Tarih: 11.04.2019 11:26

“6 Nisan Uluslararası Kalkınma ve Barış için Spor Günü” Etkinliği düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

UNESCO tarafından sporun tüm dünyada din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin uygulanması ve geliştirilmesi gerektiği ilkesinden hareketle; Birleşmiş Milletler Genel Kurulu’nun, 23 Ağustos 2013 tarihli 67. oturumunda, “Uluslararası Kalkınma ve Barış için Spor Günü”nün ilan edilmesinin ardından 2014 yılından itibaren 6 Nisan günü tüm dünya ve ülkemizde “6 Nisan Uluslararası Kalkınma ve Barış için Spor Günü” olarak kutlanmaya başlamıştır.

Bu etkinlikler kapsamında Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak Besni Şire Pazarı içerisinde Masa Tenisi müsabakaları düzenlendi. Müsabakalara sporcuların yanı sıra vatandaşlar ve Şire Pazarı esnafları da yoğun ilgi gösterdi.

Müsabakalara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen  Mehmet Uçar, İl Genel Meclis Üyeleri Aydın Arslan, Ramazan Durmuş, Halil Çiçek, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kasap, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Akdoğan, Fikret Ürey, sporcular,vatandaşlar ve Şire Pazarı Esnafları katıldı. Müsabakalar sonunda katılımcılara birer hatıra madalyası verildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —