Tarih: 08.02.2017 16:08

5 Yaşındaki Çocuk Yatağında Ölü Bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Alınan bilgiye göre, Besni’ye bağlı Köseceli Beldesinde yaşayan Salih ve Sibel Aksu çiftinin en küçük çocuğu olan Cuma Aksu birkaç gündür boğaz ve karın ağrısı şikâyeti ile babası Salih ve Amcası Hicabi Aksu tarafından dün akşam Besni İlçe Devlet Hastanesine getirildi.

Doktorların muayenesi sonucu ilaç yazılarak taburcu edilen küçük çocuk sabah saatlerinde yatağında ölü olarak bulundu.

Oğlunu uyandırmak için odasına giden baba Salih Aksu, 5 yaşındaki Cuma Aksu’nun cansız bedeniyle karşılaşınca şok geçirdi. Baba Salih Aksu’nun feryatlarını duyarak eve gelen yakınları durumu Jandarma ve Sağlık ekiplerine bildirdi.

Yeğeninin birkaç gündür boğaz ve karın ağrısı şikayeti olduğunu söyleyen amca Hicabi Aksu, kardeşi ile birlikte Besni Devlet Hastanesine getirdiklerini belirtti.

Cuma Aksu’nun çok hareketli ve bir sıkıntısının olmadığını iddia eden Amca Aksu “ Akşam 21:40 saatlerinde 5 yaşındaki yeğenimi Besni Devlet Hastanesine getirdim. Karın ve boğaz ağrısının olduğunu söyledik. Bize ilaç yazıp tekrar gönderdiler. Sabah ise çocuğun kalbi durdu, cenazemiz oldu” dedi.

Küçük Cuma’nın ölümünde hastanenin ihmali olduğunu iddia eden Baba Salih Aksu ise şunları söyledi; “Akşam çocuğumuz rahatsızlanınca hastaneye getirdik. Boğaz enfeksiyonu var dediler, ilaç yazıp gönderdiler. Sabah uyandığımızda ise çocuğumuz ölmüştü. Herhangi bir müdahale, tahlil hiçbir şey yapmadılar. Yüzde seksen, doksan ihmalleri var, bakmadılar” şeklinde konuştu.

Küçük çocuğun cesedi Malatya Adli Tıp’a sevk edildi. Adli Tıp raporunun ardından çocuğun ölüm nedeni belli olacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —