Tarih: 01.06.2016 13:08

4. Sınıflar Arası Bilgi Yarışması Sonuçlandı

Facebook Twitter Linked-in

Besni genelinde 80 okulun katıldığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen 4. Sınıflar arası Bilgi Yarışması Besni Şehit Bekir Oruştutan İlkokulunun birinciliği ile sonuçlandı.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler için Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ödül töreni yapıldı.

Düzenlenen ödül törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programda finale kalan 6 okul için yarışma yapıldı.

20 sorudan oluşan yarışma neticesinde Besni Şehit Bekir Oruştutan İlkokulu birinci oldu.

Yarışma sonunda finale kalan okullar için ödül töreni düzenlendi. Düzenlenen törende konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; “Öncelikle düşündüğümüzden daha güzel bir tablo ortaya çıktı. Buraya gelen 6 okulumuzdan tabi ki hepsi birinci. Kendilerini tebrik ediyorum. 80 okulun arasından buraya geldiler, o yüzden öğrencilerimizin üzüleceği bir şey yok, sevineceği çok şey var. Çünkü bu yarışma devam edecek.

Köy okullarımızdan da bu kadar başarılı sonuç almış olmakta beni ziyadesiyle sevindirdi. Demek ki şehir köy ayrımı diye bir şey kalmadı. Bunun içinde çok mutluyuz. İnşallah önümüzdeki senelerde de bu yarışmalara devam edeceğiz.

Yarışmada emeği geçen okul Müdürlerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personellerimize ve siz kıymetli misafirlerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —