Tarih: 02.11.2018 17:06

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Besni Şehir Stadyumundaki kutlamalara İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Karakuş, İlçe Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hakan Yanarkol, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Uçar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, STK temsilcileri, siyasi parti başkanları, kurum ve daire amirleri, öğrenciler ve çok sayıda kişi katıldı.

Programda günün anlam ve önemine dair konuşma yapan Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, “Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Bugün şanlı bir tarihe ve büyük medeniyet birikimine sahip olan milletimizin özgürlük ve bağımsızlığımızın simgesi olan Cumhuriyetin 95. Yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve mutlulukla kutluyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının, sarsılmaz bir vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla, büyük zorlukları aşarak kurdukları Türkiye Cumhuriyetini aynı ideallere büyük bir sadakat ile sahip çıkan, yeni nesillerin omuzlarında yeni ufuklara doğru ilerlemektedir. Cumhuriyetimizin 95. Yaşını kutlamanın coşkusuyla, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadele kahramanlarının aziz hatırasını bir kere daha yad ediyor, bu toprakları bize vatan yapan kahramanları, ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak için hayatını seve seve veren aziz şehitlerimizi, gazilerimizi, saygı ve şükranla anıyoruz” dedi.

Okul öğrencileri günün anlam ve önemine dair şiirleri okuduktan sonra, Şehit Bekir Oruçtutan İlköğretim okulu bando takımı eşliğinde geçit töreninin yapılmasının ardından sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —