Tarih: 22.06.2016 10:50

19 Bin Öğrenci Karne Sevinci Yaşadı

Facebook Twitter Linked-in

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ile Şube Müdürleri Mahmut Akdoğan ve Ali Tanrıverdi ilçede ki bazı okullarda karne dağıtım törenlerine katılarak öğrencilere başarı dileklerinde bulundular.

Karne dağıtımına ilk olarak Dumlupınar Ortaokulundan başlayan Milli Eğitim Müdürü Yazar ve beraberindeki ekip daha sonra sırasıyla; Ümmü Tuğsuz Anaokulu, Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ve Gülüsüm İbrahim Erdemoğlu ilkokulunda dağıtım töreni yaptı.

Karne dağıtım törenlerinin ardından açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; “Sizler de bir dönem boyunca çok çalışarak yoruldunuz ve tatili hak ettiniz. Başarılı olmak sadece akademik anlamda belli bir seviyeye ulaşmak anlamını taşımıyor. Sporda, sanatta ve kültürel alanda sosyal sorumluluk alanlarında gösterdiğiniz her türlü çalışmalar başarılı olmanın bir başka biçimidir.

 Bizlerin bütün çabası sizlerin iyi bir eğitim alarak donanımlı, sağlıklı, değerlerine sahip çıkan, öz güvenini kazanmış, mutlu ve huzurlu fertler olarak yetişmeniz içindir. Karne heyecanını yaşadığınız bu günlerde başarılı olanlarınız olacağı gibi, beklediği notu alamayanlar da olacaktır. Netice ne olursa olsun bunun kalıcı olmadığı bir hakikattir. Öğretmenleriniz ve yöneticileriniz olarak sizlerden, her günü fırsat bilerek verimli, güzel bir tatil dönemi geçirmenizi, gelecek yıla daha enerjik ve umut dolu bir başlangıç yapmanızı bekliyoruz” dedi.

Açıklamasında velilere de seslenen Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar “Çocuklarınız için büyük fedakârlıklar yapıyorsunuz. Tatilde çocuğunuzun dinlenmesine izin verin. Hayatta başarısını gösterebileceği başka alanlar da olduğunu fark etmesine imkan tanıyın. Farklı yeteneklerini keşfetmesine yardımcı olun. Başarının tek göstergesi karne değildir. Karne notları iyi de olsa, kötü de olsa sevginizin karneye bağlı olmadığını, sonucu ne olursa olsun yavrularınızı seveceğinizi vurgulayın” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —