Tarih: 15.06.2016 11:36

18 Bin Öğrenciye Giyim Yardımı Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Zengin fakir ayrımı gözetmeksizin bütün okullarda öğrencileri giydirdiklerini söyleyen Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni ilçesine bağlı Köseceli Ortaokulunda öğrencilere giyim yardımlarını dağıttı.

Dağıtım töreninde konuşan İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, geçen yıl başlattıkları “Öğrencilerimizi Giydiriyoruz” kampanyası çerçevesinde Besni’de 18 bin öğrenciye giyim yardımını yaptıklarını belirterek “Geçen yıl başlatmış olduğumuz bir kampanyamız vardı. Zengin fakir ayrımı yapmadan bütün öğrencilerimize beşer parça öğrencilerimizi giydiriyoruz adı altında bir kampanya düzenledik. Bu kampanyamızın öncülüğünü de LC WAİKİKİ olarak bilinen TEMA Mağazacılık zinciri yönetim kurulu başkanı Vahap Bey ve üyeleri üstlendi” dedi.

Besni genelinde 115 okulda kampanyayı tamamladıklarını ifade eden Kaymakam Kaya; “İlçemizde şuanda 115 okulumuzda bütün öğrencilerimize beşer parça elbiseyi dağıtmış bulunuyoruz. İki üç okulumuz kaldı. Eğitim sezonu bitmeden o okullarımızın da dağıtım töreni bitmiş olacak, böylece 16 bin öğrencimizi ilçemizde giydirmiş olduk. Bundan dolayı ben yönetim kurulu başkanı Vahap Beyin şahsında tüm çalışanlarına çok teşekkür ediyorum. Çok büyük bir civanmertlik örneği gösterdi. Bütün öğrencilerimize hiçbir isteğimizi geri çevirmeden giydirme talebini kendisi karşıladı. Normalde biz bunu devlet kanalıyla almış olsak 800 bin lira gibi bir rakamla almış olacaktık. Fakat tamamen hibe yoluyla bu isteğimizi karşıladı. Biz kendisine teşekkür ediyoruz, öğrencilerimize de güle güle kullansınlar diyoruz” şeklinde konuştu.

Törenin ardından Besni Köseceli Ortaokulunda derslerinde derece yapan öğrencilere ise bisiklet hediye edildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —