16407,98%-1,86
43,54% 0,05
51,43% 0,06
6757,37% -2,19
11644,36% -3,02
Mevlidi Nebi Haftası dolayısıyla Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında okul öğretmenleri ve öğrenciler tarafından Besni’deki esnaflara ücretsiz Kur’an-ı Kerim İlmihali dağıtıldı.
Düzenledikleri etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Vakkas Korkmaz; “Mevlidi Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak bu yıl Kur’an-ı Kerim meali ve İslam ilmihalini esnaflara ve sivil toplum örgütlerine öğrencilerimizle beraber ücretsiz olarak dağıtımını yapıyoruz.
Bu etkinliğimizdeki amaç, vatandaşlarımızın Kur’an-ı Kerim’i Diyanet İşleri Başkanlığının yayınlarıyla kaynağından öğrenmelerini sağlamak. Bu yönüyle de Peygamberimizi Kur’an-ı Kerim kaynaklı olarak öğrenmiş ve anlamış olacaklar” dedi.