-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,16
-
EURO
50,95% 0,05
-
GRAM ALTIN
7230,49% 0,36
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
Perinçek; “Suvarlı’da örnek bir belediye kuracağız”
4 Ağustos’ta tekrarlanacak olan Besni’ye bağlı Suvarlı Beldesindeki seçim çalışmalarına katıldı. Beldedeki seçim irtibat bürosu önünde vatandaşlara seslenen Perinçek, seçimi kazanmaları durumunda Suvarlı’da Türkiye’ye örnek o
Sabancı; “Suvarlı’da yeni bir sayfa açacağız”
Yüksek Seçim Kurulunun 4 Ağustos’ta tekrarlanmasına karar verdiği Besni ilçesine bağlı Suvarlı Beldesindeki seçim çalışmalarına katılmak için Adıyaman’a gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek vatandaşlara hitap etti.
Düzenlenen mitingde ilk olarak konuşan Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Gazi Sabancı; “Öncelikle Genel Başkanımız Doğu Perinçek’e buraya kadar gelip bizleri onurlandırdığı için Suvarlı Halkı adına teşekkür ediyorum. İnşallah sizin destekleriniz ile Suvarlı'da yeni bir sayfa açacağız. Hep birlikte üreteceğiz, hep birlikte kazanacağız. Beldemizin en büyük sorunlarından birisi su sorunudur. İnşallah bizler kazandıktan sonra bu sorunu ortadan kaldıracağız, buna emin olun.
Bir diğer sorun ise göç sorunu. Göç sorunu olduğu için kendi ürünlerimizi üretemediğimiz ve pazarlayamadığımız için vatandaşlarımız burada durmuyor, başka şehirlere göç ediyor. Bunun çözümü kendi ürünümüzü üreterek paketleyerek başka şehirlere satmak için çabalayacağız. Göç sorununu halletmek için şeffaf belediyeciliğin hesabını yapıyoruz. Hayvancılık ile ilgili de çalışmalarımız olacak. Her şeyden önce Ovacık belediyesinin dünya markası olduğu gibi, Suvarlı'yı da dünya markası yapmaya hazırız. Biz bugüne kadar Suvarlı'da eksik olan ne varsa tamamlamaya hazırız. Suvarlı hiçbir zaman boyun eğmiyor, istediği zaman istediği adayını seçebiliyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın korkusu olmasın” dedi.
Perinçek; “Örnek bir belediye inşa edeceğiz”
Daha sonra konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise; “Burada başkan adayımız Gazi Sabancı’nın başkanlığında dünyaya nam salacak örnek bir belediye kuracağız.
Beldemizin fıstığı meşhur, burada sizlere söz veriyorum, fıstığımızı Çin Halk Cumhuriyetine satacağız. Vatan partisinin Çin, Rusya ve İran ile çok iyi ilişkileri var. Vatan Partisi, Türkiye’nin bu ülkelerle ilişkilerini geliştiriyor. Türkiye’nin Amerika tehdidine, İsrail tehdidine karşı durması için müttefikleri ile hem ticarette, ekonomi de hem de güvenlikte ilişkilerini kuruyor.Sizin fıstığınız dünyaca ünlü ve lezzetli bir fıstık onu pazarlayacağız.
Türkiye büyük bir kararın eşiğindedir. Türkiye yeni bir döneme girmektedir. Türkiye Amerika’ya, İsrail’e kafa tutuyor. Türkiye aslanlar gibi sizin yetiştirdiğiniz evlatlarla Amerika’ya karşı savaşıyor, PKK’yı, terörü bitiriyor. Onun için Türkiye bir karar dönemine girmektedir. Türkiye üreten bir ülke olacak.
Türkiye’nin yeniden üreten, birleşen Türkiye olması, terörü yenmesi, yenilikler üretmesi için bu işe Suvarlı’dan başlayacağız. Suvarlı’da bütün Türkiye’ye bir bayrak kalkacak, üretim bayrağını kaldıracak” diye konuştu.
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek konuşmalarının ardından daha sonra Tuğba Emre ve Mustafa Pektaş çiftinin düğün törenine katıldı. Perinçek düğünde ayrıca Kürtçe türkü söyledi.
İl Sağlık Müdürü Mehmet Şirik: ‘İklim değişikliği ve çevre kirliliği böbrek hastalıkları riskini artırabilir’
Adıyaman Tabip Odası’ndan hekimler ve aileleri için dayanışma iftarı programı
Başkan Tutdere’den AKEM öğrencilerine dayanışma iftarı
Vali Varol’dan Kanaat Önderi Seyda Hoca’ya Ramazan ziyareti
Kuyumcu Halil İbrahim Dolma’dan altın yorumu: Fiyatlar yeniden yükselecek mi? - Videolu Haber
Vali Varol Adıyaman Havalimanı Müdürlüğü’ne çalışma ziyareti gerçekleştirdi
Başkan Murat Çeliker: ‘Sosyal belediyeciliğin en güzel örneği halk ekmektir'
Savunmadan Sanata: Genç Tasarımlar Yarışmasında Ödüller Sahiplerini Buldu
ÜNİDES 6. Dönem Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi
Adıyaman’da Geleneksel Okçuluk Heyecanı yaşandı
Adıyaman’da Yeşilay Haftası Satranç Turnuvası gerçekleştirildi
Ömer Kocakaya, Adıyaman’da kaybolmaya yüz tutmuş mesleğini 40 yıldır sürdürüyor - Videolu Haber
Adıyaman’da İstiklal Marşı’nın kabulünün 105. yıl dönümü anıldı
Adıyaman’da yalnız yaşayan yaşlı kadınlar, erkekleri yaklaşık üç kat aştı
Kahta Devlet Hastanesi’nde artroskopik menisküs ameliyatı yapıldı
Türkiye’de yaşlı nüfus 2025’te 9,5 milyonu aştı: Her 4 haneden biri, yaşlıya ev sahipliği yapıyor
İran-ABD-İsrail gerilimi tırmanıyor: Tel Aviv füzelerle vuruldu
Adıyaman’daki akaryakıt fiyatlarında sınırlı indirim: Benzin 0,72 TL, motorin 1,12 TL düştü
İl Müdürü Tosun’dan ‘İstiklal Marşı'nın Kabulü’nün 105. Yıl Dönümü’ mesajı
Vali Varol’dan ‘İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü’ mesajı
Kahta’da düzenlenen panelde, Cengiz Aytmatov’un eserleri ele alındı
Anahtar Parti İl Başkanı Alsan’dan siyasi partilere ziyaret
Adıyaman Belediyesi il protokolünü iftar sofrasında ağırladı - Videolu Haber
Yavuz Ağıralioğlu: Anahtar Parti Türk Siyasetinin Yeni Umudu
Standart dışı plakalara 27 Şubat'tan itibaren kesilen idari para cezaları iptal edildi
DEM Parti’den Levent Gültekin’e tepki: ‘Hakaret ile gazetecilik yapılmaz’
İŞKUR’dan 746 sağlık personeli alımı
Bakan Kurum duyurdu: İstanbul’da 100 bin sosyal konut için kura çekimi bayramdan sonra
Emekli ikramiyesi ve aylık ödeme takvimi detaylı olarak açıklandı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: ‘Ortadoğu'daki savaş büyümeden durdurulmalıdır, bizim Sünnilik, Şiilik diye bir dinimiz yok’
Yükleniyor



