• BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,15
  • EURO

    34,88% 0,63
  • GRAM ALTIN

    2430,64% -0,07
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36

Özturk, Yuvamıza Dönmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz

Saadet Parti’sinden Besni Belediye Başkanlığını kazanan ve Partisinden istifa ederek, AK Parti’ye dönen İbrahim Öztürk için tören yapıldı. Öztürk’e AK Parti rozeti tören için Besni’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulha

Siyaset 27.05.2015 23:09:15 0
Özturk, Yuvamıza Dönmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz

AK Parti Besni Seçim Bürosu önünde AK Parti’ye geçen İbrahim Öztürk için yapılan törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, AK Parti Gurup Başkan Vekili Ahmet Aydın, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, AK Parti Adıyaman Milletvekili adayları Adnan Boynukara, İclal Yalçın Tutuş, Salih Fırat, İbrahim Halil Fırat, İl Başkanı Seyfettin Bilen, İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Parti’ye geçen vatandaşlar ve AK Partililer katıldı.

Törende açılış konuşmasını yapan AK Parti Besni İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem; “Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. AK Parti Türkiye’de istikrarın, güvenin temsilcisi olmuştur. Kıyıdaki yolunu bulamayan gemilere istikrar ve güvenin ışığı olmuş ve uluslar arası alanda mazlumların umudu ve gururu olmuştur.” dedi.

Daha sonra konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Seyfettin Bilen; “Allah bu birliği hayırlı uğurlu etsin.  Hepimiz birlikte 7 Haziran’da İnşallah bu birlikteliği bereketli kılmak ve başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Daha sonra konuşan AK Parti Adıyaman Milletvekili adayı İclal Yalçın Tutuş; “Gelişinizle bize güzellikler ve iyilikler getirdiniz. 7 Haziran 2015 seçimlerinde sizlerle birlikte Adıyaman’da 5-0 yaparak, ulaşacağız. Biz 2001 yılında AK Parti’ye aynı ekiple başladık, Besni Belediye başkanımızda o dönemde bize katılmıştır. Şuan ki geçişle de bizim de gücümüz artacaktır. 2015 seçimleri bizim için çok önemlidir” dedi.

Saadet Partisinden istifa ederek AK Parti’ye geçen Belediye Başkanı İbrahim Öztürk seçim bürosunda yaptığı konuşmasında;” Bugün kısa süreliğine ayrı kaldığımız yuvamıza geri dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kaportamızın farklı olduğunu içimizden hep AK Parti’li olduğunu her zaman söyledik. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Usta’nın yanında olduk. Liderimiz Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlu mirasına sahip çıkmak için buradayız.

İnanıyorum ki şuanda burada bulunan bütün dava arkadaşlarım ve kardeşlerim de benimle bu duyguları paylaşıyor. Rabbim çıktığımız bu kutlu davada bizleri mahcup etmesin.

Değerli kardeşlerim, Türkiye çok kritik bir süreçten geçiyor. Gerek dışarıdan, gerek içerden Güçlü Türkiye’yi baltalamaya çalışıyorlar. Bu vesile ile davamıza her zamankinden daha fazla sahip çıkmamız lazımdır.

Kırgınlıkları ve dargınlıkları hepsini çöpe atarak, iktidarın ve istikrarın devam etmesi için azami derecede çalışmamız lazımdır. Bugünden tezi yok hemen alanlara çıkıp kapı kapı dolaşarak 5-0 yapmanın gayreti içerisinde olacağız.

Biz büyük olsun hepimizin olsun diyoruz. Kalan 13 günlük süreyi en iyi şekilde değerlendirerek çalışacağız. Gazamız mübarek, yolumuz aydınlık olsun. Yeni dönemde Besni’nin bol hizmet alacağı bir süreci yaşayacağımızın müjdesini veriyorum” dedi.

Öztürk’ten sonra konuşan AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın; “Bu milli irade adına bir şölen, demokrasi adına bir birliktir, Besni’nin geleceği, Adıyaman’ın geleceğini Türkiye’nin geleceği, mazlum ve mağdur milletlerin umudu olan AK Parti sevdasıdır. Hoş geldiniz, AK Sevdalılar.

Büyük olan millettir, tarih yazan millettir, sözde kararda milletindir, millet Besni’de birlik dedi. Millet Besni’de güçlü olmak dedi. Millet burada toplandı iyi ki varsınız, iyi ki buradasınız. Beklenen gün bugündü Besni Milli İrade dedi. Besni’de Besnililer 7 Haziran’da sandıkları patlatacağız.

İşte, Besnililerin sağduyusu Besnililerin feraseti, teşkilatımızın kucaklaması, Belediye Başkanımızın dava arkadaşımızın yuvasına dönüşü Besni’de olması gereken buydu ve bunu hep beraber gerçekleştiriyoruz.

Bugün geleceğe dair olan umutlarımızı bir kat daha arttırdınız. Bugün Besni’nin birliği bütünlüğü Türkiye’nin geleceği adına, çizmiş olduğumuz 2023 vizyonu adına bu bir umuttur, Bu umut dalga dalga Adıyaman’a ve Türkiye’nin her yanına yayılacaktır.

Besni insanı her zaman en doğru kararı vermiştir. Bugün en doğru kararı hep birlikte verdiniz. Besni Adıyaman’ın batıya açılan kapısıdır. Biz Besnilileri aslında bir nevi Adıyaman’ın Kayserilileri olarak görürüz. Hakikaten uyanık insanlar, sağduyulu insanlardır. Besni eğer bir oluşuma tamam demişse, Besni o parçaları bir araya getirmişse o iş olmuş demektir.

Besni’de her zaman değerli siyasetçiler çıkmıştır çıkmaya devam etmektedir. İbrahim Öztürk Belediye Başkanı arkadaşımız ilk günden bu yana bu davanın yolcusu milli iradenin vazgeçilmezi olmuştur. Nice siyasetçiler millete hizmet etmek adına Besni tek vücut tek yürek oldu.

Besni geleceğini düşünüyor, Besni çocuklarının geleceğini düşüyor. Daha iyi daha güçlü bir Türkiye hayal ediyor. İşte bunun için yerinde geldiğinde nefsi ihtiraslarımızı bir kenara bırakabiliyoruz. Çünkü bu dava hepimizin ortak davası, bu dava her birimizin ayrı ayrı nefsimizin üstünde bir davadır. Yeri geldiği zaman nefsimizi bir tarafa bırakıp, toplumla bir arada, memleket adına millet adına hizmet siyaseti yapan AK Parti çatısı altında bu güzel birlikteliği sağlayabiliyoruz. İşte ilk günden beri aynı yola baş koyduğumuz, değerli başkanımızı şimdi aramızda görmek, birlikte hep beraber Besnililerle siyaset yapmanın onurunu yaşıyoruz.

Şimdi artık diyorum ki, muhalefet orda mahzun mahzun durmayın, Besni halkı burada milli irade burada bu memleket adına sizde gelin diyoruz. Kapılarımızı, gönüllerimizi hepinize açıyoruz.

Millet adına, memleket adına, çocuklarınız adına, mazlum mağdur tüm milletler adına ne olursunuz elinizi vicdanınıza koyun, sandık gününe kadar hep birlikte bu memleketi gezelim ve sandıkları patlatalım inşallah. Çünkü başka partilerin bu memlekete verecek hiç bir şeyi yoktur. Ne yapıldıysa AK Parti iktidarı yaptı, bundan sonrada ne yapılacaksa AK Parti iktidarı yapacaktır” dedi.

Son olarak konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül ise; “Bugün çok önemli bir katılım için bir aradayız. Bensimizin değerli Belediye Başkanı İbrahim Öztürk AK Parti saflarına yuvasına geri dönüyor. Hayırlı uğurlu olsun İnşallah. Türkiye bir seçime giriyor, bu seçimin adı “Türkiye’de yeni Türkiye mi kazanacak, Eski Türkiye mi” kazanacak? Bunun oylandığı bir seçimdir.

Türkiye’de faili meçhullerin, JİTEM’in kol gezdiği mi? Beyaz Toros’ların kol gezdiği bir bölge mi? Asit kuyularına atılan insanların zulüm çığlıkları mı? Yoksa özgürlükle herkesin kimliğinin tanındığı, herkesin hürriyetini aldığı bir Türkiye mi?

AK Parti öncesi 3 Kasım 2002 öncesi Türkiye’de başka partiler iktidardaydı, hemen sağlıktan bakalım nasıl bir Türkiye vardı. Muayene olmak istediniz Besni’de tedavi imkânı yoktu, Adıyaman’da da yoktu. Ankara’ya gitmeniz gerekirdi ve gece saat birde ikide sıra almanız gerekirdi. Hastanelerde parasını ödeyemenin rehin alındığı bir Türkiye vardı. Hiçbir insanın önemi yoktu.

Hastanelerde ambulans yok, Ambulans olsa şoför yok, şoför olsa mazot yok. Mazotu doldurursan ambulansı göndeririz diyen bir Türkiye vardı. Bunların hepsini yaşadık. Bunları SSK Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu zamanında yaşadık. Kılıçdaroğlu 1991’de SSK tam takır çalışıyordu, 1991’den 1999’a kadar Genel Müdür SSK’yı batırdı. Bir buçuk milyar borçla bıraktı gitti. Şimdi diyor ki bana 4 yıl iktidar verin, niye (ben küçükken öğretmen sorardı, büyüyünce ne olacaksın derdi, Başbakanlık hayalim var.) Diyor. Ya senin hayalin için bu ülkeyi biz sokakta mı bulduk. Sana bu millet 4 yıl değil 4 gün bile iktidar vermez. Başbakan yapmaz. Çünkü sana 4 gün iktidar versek, birinci gün hastaneleri batırırsın, ikinci gün Kur’an Kurslarını kapatırsın, üçüncü gün İmam Hatipleri Kapatırsın, dördüncü günde kasayı boşaltır gidersin. Biz senin mazilerini biliyoruz. CHP’yi biliyoruz.

AK Parti öncesi insanımızın değeri yoktu. Gelir söz verirler iki anahtar vaad edip, daha sonra da “yahu nasıl verelim oy almak için mecburduk öyle söyledik”dediler. Şimdi bol keseden atıyorlar bin 300 lira biri, diğeri bin 500, Haydar Baş çıkıyor diyor ki ben 5 bin lira vereceğim. Milletle dalga geçiyorlar. Biz eski Türkiye’de gördük. Biz icraata bakarız. Onlar konuşur AK Parti yapar” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül tarafından Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk’e parti rozeti takıldı. 


Adıyaman’ın ‘O Ses’i belli oldu - Videolu Haber

23 Nisan Gölbaşı’nda coşkuyla kutlandı - Videolu Haber

Vali Varol’dan, Başkan Tutdere’ye ‘Hayırlı Olsun’ ziyareti

Bel ve Boyun ağrılarını rahatlatırken dikkat

Adıyaman'da ‘Kafe Boykotu’ karşılık bulmadı - Videolu Haber

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde 200 kişi sorgulandı

SANKO okulları öğrencisi yüzme yarışmasında il birincisi oldu

Başkan Soykan koltuğunu minik öğrencilere devretti

Akyazı’da 23 Nisan coşku ile kutlandı

Kahta’da 23 Nisan Çocuk Bayramı coşku ile kutlandı

Başkan Sert’ten Çalışma Bakanı Işıkhan’a “Tayin yasağı” hatırlatması

23 Nisan etkinliklerinde Başkan Gülpınar’a yoğun ilgi - Videolu Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan TZOB’u ziyaret etti

Üniversiler arasında protokol imzalandı

Mersinde 23 Nisan coşkuyla kutlandı

Fahrettin Koca’dan 23 Nisan mesajı

ATSO Başkanı Torunoğlu’ndan 23 Nisan mesajı

Başkan Fatma Şahin 23 Nisan’da koltuğunu çocuklara devretti

23 Nisan Adıyaman’da coşkuyla kutlandı - Videolu Haber

KİÜ’nün küçük rektörü çocuk akademisi kurulmasını istedi

Hacı adaylarına eğitim semineri verildi

Başkan Yılmaz 23 Nisan’da çocuklara bisiklet dağıttı - Videolu Haber

Başkan Er başkanlık koltuğunu Aksarı’ya devretti

Başkan Görgel, koltuğu minik Başkan Tuğsem’e devretti

Minik Öykü talimat verdi: ‘Çiçek gibi bir Adıyaman istiyorum’ - Videolu Haber

Evden cephanelik çıktı

23 Nisan Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleşti - Videolu Haber

Mansur Yavaş’tan 23 Nisan Çocuk Bayramı kapsamında vefakâr davranış

Temsili Vali'den dünya çocuklarına barış mesajı

Bingöl 3.4 büyüklüğündeki depremle sallandı

Yükleniyor

Maaşlarını alamayan tekstil işçileri greve gitti

BESNİ’DE FİLİSTİNLİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI

KONUKOĞLU AİLESİ CAPİTAL GÖNLÜ ZENGİNLER LİSTESİNDE

Başkan Emre'den 15 Temmuz Şehitler Mahallesine 3 Müjde

Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi’nden Aşure Etkinliği

23 Nisan Çocuk Bayramı Kutlandı

Aydın; Operasyon Türkiye’nin Bekası için gerekliydi

Adıyaman'da ‘Kafe Boykotu’ karşılık bulmadı - Videolu Haber

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan TZOB’u ziyaret etti

Bakan Işıkhan'dan 1 Mayıs açıklaması: ‘Kitlesel kutlama inadı’

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan ‘Yerel Halk’ açıklaması geldi

Kırmızı et fiyatlarındaki artış cep yakıyor - Videolu Haber

Milletvekili Hamarat’a KEİPA’da üst düzey görev

Mustafa Adıgüzel: ‘Fındıkta alan bazlı gelir desteği 10 yıldır değişmedi’

Türk Doğal Taşı 17 ülkeye ihraç ediliyor

Hibe desteği için bugün son gün

Merkez Bankası’nın yıl sonu dolar beklentisi 40 TL

Mobil tehditleri hafife almayın

ADYÜ projesi kanserle mücadelede önemli bir rol üstlenecek

Deneyap Teknoloji Atölyeleri için başvuru süreci uzatıldı

Başkan Çelebi: Belediyelerin yenilenebilir enerjiye geçişi hızlanmalıdır

ADYÜ'de hazırlanan proje TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer görüldü

SANKO Okulları’nın 12 projesi TÜBİTAK bölge finallerine gidiyor

Milli muharip uçağı KAAN ilk uçuşunu başarıyla tamamladı - Videolu Haber

Türkiye’nin ‘İlk Yerli ve Milli Gözetim Radarı’

Bilim ve Teknoloji Atölyeleri anne ve kız çocuklarını ağırladı - Videolu Haber

İHA'lara kesintisiz iletişim

SANKO okulları öğrencisi yüzme yarışmasında il birincisi oldu

Fenerbahçe altın değerinde puanı kaçırdı

Besni Spor, 1958 Gölbaşı Spor'u 5-0 mağlup etti

Karaköprü Belediyespor ilk kez 2. Lig’e yükseldi

Fenerbahçe Opet Sultanlar Ligi'nde şampiyonluğa ulaştı

Adıyaman Belediyespor deplasmanda 6 gol attı

Adıyaman FK ile 1461 Trabzon FK berabere kaldı

Azmin zaferi: Adıyamanlı Ayşe İkra Erdoğan dünya şampiyonasına katılacak

Mangala Turnuvası’na katılan çocuklar tribünlerden alkış topladı

Türkiye’nin en hızlı maratonunda kazananlar belli oldu

Adıyaman’ın ‘O Ses’i belli oldu - Videolu Haber

İzmir Kitap Fuarı kitapseverlerin Kültürpark özlemini giderdi

Adıyamanlı halk oyunları ekibi Türkiye finallerine yükseldi

Gölbaşı’nda çocukların yamaç paraşütü keyfi

Enkaz 04.17 fuarın ilgi odağı oldu

Doğa yürüyüşünde gençler tarihi tanıyor

Yüzen adaları kurtarmak amacıyla hazırlanan proje desteklenmeye değer görüldü

Hz. Ömer'in Adaleti ve Hoşgörüsü Kahta'da sahnelendi

Kahramanmaraşlı kadınların geleneksel lezzeti: Cevizli incir reçeli - Videolu Haber

“Antep İşi Nakışı” insanlığın ortak mirası olma yolunda

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16